Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam kawasakia, moze povuci ko lud, ali nikada ga nisam povlacio u semizovcu ili skenderiji lupam sada... idem normalno sa autima, cak me i auta nekada prestizu, nekada ga povucem na autoputu, da mu procistim auspuh nista vise.
Pa dosta ti je da vidis kako je ovaj u autu sa Golfom 2. Takvih se grobalja od auta jos kamara voza po gradu, a vozaci im boga mole da ih neko otpozadi udari, da mogu o trosku osiguranja toga koji je kao kriv ofarbat auto. Zato kad vidis Golfa 2, bjez od njeg kolko dalje mozes
evo ja vozim skuter od 50cc i njegova maksimalna brzina je negdje 85km/h. Kultura vozaca je apsulutno nikakva pogotovo ovih sto voze auta od 20 000KM pa gore, a o taksistama da ne pricamo. Jedan me u starom gradu natjerao na trotoar da ga na udarim. Ubacuju se kako ko stigne, ne gledaju u retrovizore. al najgore od svega kad seljacina izbaci opusak kroz prozor ne gleda hoce li mene oprziti cigarom ili dok se vozim iza njega, namjerno cisti prednju sajbu ne obazirujuci se na to hoce li me okupati onom tecnosti za brisace ili nece :). Zato se navece moras voziti pod upaljenim dugim svjetlima :)
..glupost ne bira broj točkova...2 - 18...
...jes' to ti bio radar ?
De ba jarane ne prdi, znas li ti koliko je 180? Na putu je puno vise auta nego motora i samim tim vise i ludjaka u autima. Sjedi na skutercic koji ne moze preko 60, pa nam kasnije prepricaj sta ti se izdesavalo. Kultura je 0
Sad će se javiti neki furač koji voli motore i izmišljati kako automobili izlijeću iznenada i ugrožavaju ih. I meni bi sve bilo iznenada da vozim 200+ na sat cestama i ne čujem ništa od buke koju proizvodim.
Prijatelju, mozda to tebi zvuci besmisleno jer nisi nikad vozio motor po Sarajevu ili drugim gradovima BiH, ali tako ti je... On tebe vidi, ali jednostavno ima losu procjenu, misli da se moze brzo ubaciti, ne postuje te... Meni je jednom tako izletio lik s autom, a prije tog me gleda. I ja stanem i pitam ga (bez svadje), reko pa sto izleti kad vidis da idem prema tebi. Kaze on meni: "Pazi malo, ti si na motoru." Tu sam ga otjerao u PM. Znaci on je u autu, samim tim ima pravo odlucivati u tvom zivotu na motoru... Ima nas svakakvih i motorista, ali opcenito bi situacija bila mnogo normalnija kad bi svi bili samo malo kulturniji i postovali pravila saobracaja. LP
Nece ga Moa sjest na motor nema sanse..
Koliko god krivice ima kod vozaca motora, toliko ima i kod vozaca automobila. Jucer gledam kod ASA auta momak polaze za motor i skrece iz pravca Alipasina prema Nedzaricima, zmigavac, sve uredno ulazi u krivinu za njim ona pratnja iz auto skole u golfu, iz pravca Halilovica zalijece se seljacina u Ford Mondeu kako bi stigao semafor i brzinom od nekih 80-100 km/h ulijece izmedju motocikliste i pratnje iz auto skole. Da nije onaj iz pratnje i zakocio i ovaj momak na motoru imao dobre reflekse pa stisnuo gas do daske pokupio bi ih oboje. Da se razumijemo ima i motociklista ne dao Bog nikome ali ni vozacima automobila nije maslo za Ramazana.