Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se 10 komšija dogovori da naizmjenično čuvaju stražu. Kada ih uhvate neka ih prebiju vodovodnim cijevima i problem rješen.
Ma znaš šta? Nek im jebu mater
Nemoj da im jebu mater, mozda je taj pokvareni gen od mame, pa ce ih samo razmnoziti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Snajper sine, samo snajper. Sačekuša i BUM. Pa nek onda policija istražuje ko je!
Olaksas i drzavi posao, nema istrage, papirologije a sprijecis za ubuduce.. Ogromna korist...
+uštediš njegovo mjesto u zatvoru za one što kradu šahtove
Treba zakon zamjeniti, za kradju otkidati ruku,za pljacku lemati svaki dan bicem u samici do izvrsenja godisnje kazne,za silovanje smrtna stolica kao i za ubistvo,,,,pa bi lijepi Bosanac kad bi jedan tako zavrsio svi bi se uvukli u misiju rupu i bili mirni,i Bosna bi bila mirna od kriminala...
Koji vandali ? Ovo su lopovi i teški kriminalci ! Vandal ti jabuku obere ,pali baklje na utakmici ...
Teski kriminalci a buse gume? It's ok honey, nisi ti vidio teske kriminalce :-) Ovo svako dijete moze, i probusit gume saberom, i izvuci goriva sa slaufom, i staviti na vrata od auta pumpni jastuk, i zadati kontakt sa zicama ispod volana.. ja dijete svoje da posaljem u garazu da to uradi na moje auto, znao bi. Ovo su neki debili koji ne znaju sta da rade po citave dane pa navecer im pukne film i kradu bicikla.
E sempron šta ti hoćeš reči, da odgajaš malog vagabunda, zato što zna svu tu štetu napravit na tvom autu. Šta misliš, šta je tek sposoban uradit drugome . Kad ti ga razbijenog kući donesu mislim da ćeš promijenit priču i nezdravo razmisljanje . Poradi nešto na odgoju djeteta dok nije kasno !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ne smijete zaspati, kupite svi po jedan od 9mm, i fino ih sacekate i izrokate kako treba, mislite da bi im naumpalo vise da udju u tu ulicu? To su likovi koji rade za 20-50km i naprave stete od vise hiljada maraka. U ovom slucaju samo narod moze da im presudi i rastjera ih.
Jel ovo u dijelu gdje su hrvati, ako jest, samo bušte.
Sucek, kako uspiješ požderat sve što posereš ???
Novonastali,psssst.
Pusti Policiju oni su danas zapisničari uzmi jarane kamerice i kada ga lociraš nađeš ga i isprebijaš i samo mu naljepiš sličicu da ima posjetnik, Policija ti danas radi uveliko sa kriminalcima i kradljivcima i nema tu dosta da se pametuje.
Samo nek se skupi par stanara koji su bili na meti vandala, uzmu utoke i izrokaju ih fino i zavrsena prica
Policajac i kriminalac isto ti je ! Samo jedni nose uniforme a drugi ne ? Časni izuzetci ,OPROSTITE MI !
u metropoli je ovako zadnjih 20 godina pa se niko ne trza previse
bejzbol palica pa preko ledja a nista ne govorit krisom sto volim takve uhhhhh jojjjj
Mostar je grad skoro bez policije.To izudaraju sindikalce,akademike palicama,nilo to i ne gonja
Organizujte nocne straze sacekuse pa nalomi pa onda zovni policiju ko napo nas mi se branili nas desetorica od njega jednog lopova nego nemate mudaaaaaaaaaaaaaa
Vandalima treba potrgati noge , ili bolje kako se radi u Iranu odjeku ruke...i da vidiš mira u BiH
onda bi 95% ljudi bilo bez minimalno jedne ruke a dosta njih ne bi imala ni nogu ni ruku :)
Usli bi u Ginisovu knjigu kao drzava sa politicarima bez ruku :)