Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
četnici omladinci
Da ih potjeramo kao sto ste potjerali hrvate iz varesa kaknja travnika itd? Uz povike alah uekber i sa turskim zastavama? Hahahah samo vi sanjajte da ce vam hrvati davat potporu za takve manifestacije hahahaha
Nisu to mladići to su neki pederčići
Ovima može pomoći samo dragi Allah dz.š. i to tako što će im dati zasluženu kaznu, a daće im ako Bog da.
Koliko smo mi jadan narod i zaostao narod.I Srbi i Muslimani i Hrvati i ostali.Umjesto da se borimo za bolje sutra,za suživot to n je jedina nada mi se bavimo glupošću koja nas samo unazađuje.Zato nam je sve naopako,dođimo ljudi pameti već jednom.
Mozda omladina skontala pa htjela konvertitat na Islam a nije znala kako doći u kontakt. Samo ne kontam u ta gluha doba 02:30?
Jadna vam majka cetnici ako opet krene rat, nece vas biti vise u Bosni ponosnoj...ni usrana srbija vas nece moci spasiti...
Na mladima je buducnost i ljubav
U ludnicu vas zaprimilo.
Objektivno- neophodno je ukinuti RS ako nije u stanju svojim gradjanima garantovati sigurnost
Realno, ovakve se stvari ne desavaju u Federaciji. U Bijeljini stalno. Neki dan majmuni skandiraju Ratko Mladic za vrijeme iftara u Doboju. Ocito vlast RS ne mogu ili (prije ce biti) ne zele da pruze sigurnost Bosnjacima. Znaci ukidati RS.
Joj stoke neodgojene pa sta je ovo!?
"izazivanje vjerske mržnje" - kao i drugi 70% BiH..