Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinite komentare
uf ja mislio onaj mladic skocio sa zgrade u haagu
Čuj ove djece što se zajebavaju majku im *** maloumnu, hoćete ih banovati Clicksovci? U današnje vrijeme i u ovakvoj državi, depresija i posljedice depresije su nevidljive masovne ubice. Nek mu je laka zemlja, mlad život je ugašen....
FB i slični mediji povećavaju depresiju i postavljaju lažne vrijednosti. Ne kažem da ovaj slučaj ima sa tim, nego govorim uopšte. Što se bana tiče, šta imaš od tog? Banuješ ga, on se opet registruje i zdravo. Pa bolje ga ostavit pod istim nickom nek se bar zna ko je pričao šta.
Clicksovci jednim klikom mogu banovati i pobrisati bizarne komentare bolesnika, jedan klik je mnogo lakše nego bolesnicima praviti novi profil.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel živ? :D
jok, al je meni smijesno...iskreno...vrlo sam depresivan bio pa mi je drago sto nije o meni clanak, al sam ostao normalan i sabran ipak, religija me drzala i cinjenica da u pakao idu ovi sto se ubiju :D hvala Bogu na razumu koji mi je dao.. a inace volim morbidne viceve i crni humor...ovi obicni su preslabi za mene..ko dugogodisnjem alkosu kiselo mlijeko...
@250ml dzaba A da ipak razmislis jos jednom?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ono kad popijes Red bull :D
ja budaletine
velika tragedija. jedan život izgubljen, a obitelj će morati živjeti sa ogromnom tugom i boli do kraja života. nikome se ne dogodilo.
nemogu vjerovati da u bih postoji ulica mile budaka :))))))) ...mislim da ni u hrvatskoj to ne postoji...
o čemu vi raspravljate.
vi govorite protiv mile budaka a ne govorite kako se u srbiji četnički pokret izjednačava sa partizanskim, čak štoviše i penzije su im dali. ko o čemu kurva o poštenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)