Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne lupa kod matere kad ima probleme
Ne dođe mu mater platu od prošlog ljeta, već ova institucija. Biće, za prozor imate a za platit momku nemate? Biće, al' u Limburgu, javnost u službi Hape, posebno omladina, sve će uraditi za nas privatnike a javnost podržava lomljenje ( neplaćeno! ) leđa djeci.
sta mladic na psihickim problemima radi na ulici ako je ustanovljeno da je poremecen?
sta radi bakir na vlasti ako je ustanovljeno da je prevarant
??
Mladić sa psihičkim problemima lupa stakla u centru Tuzle? kakvim psihičkim problemima? to izgleda neki sasvim normalan decko sa normalnim reakcijama za zemlu u kojoj zivi.
u ovoj zemlji i da si normalan poludio bi , a kamoli ovdje gdje je većina " napukla " ....
NJEGOV IZGOVOR JE DA MU OKK SLOBODA IMA DUZNA PREKO 20000 KM i IGNORISU GA VEC NEKOLIKO MJESECI PREKIPILO MOMKU..STA BI STE VI NA NJEGOVOM MJESTU?
Na Vas zahtjev ovo Vam je omogucio Vas Vedran Lakic.
iz dana u dan biće nas sve više i više kao što je ovaj mladić, kakve uslove za život nam je priuštila nađša vlast daj bože da svi ne poludimo.
samo lupaj :)
Ja mislio Mladić u Hagu cc a vidi, šta malo zatvora od "čojka" napravi
Da je vise ovakvih psihica niko nikome ne bi bio duzan
poludio čovjek odavno pa mu sad lijepo
Ima lud da je papir ;-)
Ne kontam, pustice ga da nastavi da lupa, jer je ocito da nema ko da ga sprijeci, a ti ako nalupas njega u smislu zastite svoje imovine, dobijas krivicnu prijavu jer ne smijes nikoga tuci, ne kontam ovo, pa zar takvim likovima nije mjesto pod kljucem na psihijatriji, znaci oni mogu do u beskonacnost lupati i razbijati prozore i - nikom nista? Boze, kakav nakaradan sistem, u civiliziranim drzavama SISTEM obezbjedjuje zastitu imovine i gradjana, a ovdje je sve, ali bas sve naopako. Da se barem smijes sam braniti, kao u Americi, ali ne smijes ni to. Nahebali smo ga opasno i jednostavno ne vidim nacina da se raspetlja ova nasa drustvena i politicka katastrofa, ekonomska bi se raspetljala sam od sebe kada bi drustveni i politicki uvjeti bili oOK, pa nas je samo 3.500.000, to je jedan kutak u Londonu i to je lako nahraniti, da nije NAS idiota !!!
Vi novinari ste stvarno kvarni. Namjerno pišete laži, a imate informaciju ko je bio meta napada i uzroke ponašanja dotičnog A.M. iz Tuzle. Meta je bio nedodirljivi VELIKI VODJA, od skora nam grada Tuzle na kraju dunjaluka i njegovi satrapi. To je istina
Ko je taj, kazi nama neukima iz Sarajeva?
zar nisu uhapsili Mladića
puko ko kokica
boli ga qurac on ima papir ... a sta ce mo mi ostali u ovoj ludari od drzave