Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo sigurno nisu bili dobri merhametli bosnjani. to su garant bili srbi.
Kako je samo ovaj zapisnik sastavio neki nepismeni pandur, u pitanju su romi i nije krčevini nego krčevine
Zamisli da ti je ovaj mladic neki rod, i poznavajuci nas "sudski sistem" dobice neku mizernu kaznicu i jos nece biti ubistvo nego vjerovatno "ubistvo u pokusaju"ili kako se to vec zove u toj terminologiji. Nisam pobornik uzimanja prava u svoje ruke ali ...
e ovo je faker,dvojica mu nista nisu mogli. alal vera.
za M.Z nevazi ona narodna; "dva losa ubise Milosa" :(
Debili jedni...ode mladi zivot..zbog vasih ''problema''...kakvog srca moras biti da ubijes ZIVOT?
A da se mozda momak nije branio od dvojice ? Po godinama cini mi se da su ova dvojica otac i sin. Nalupao ih rodjo. E to se desava kad roditelji brane svoju djecu. Mene je moj otac mlatio jer sam se s nekim potukao, a nije me branio. Ali to su danjasnji roditelji.
Bilo kako bilo drugovi,njega nema,to je zalosno,a razlog je sada manje vise bitan..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)