Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakonom zabraniti svim portalima u BiH, da kada je u pitanju smrtni slučaj, obavezno se ugase komentari.
Tugo, zulum nikad stati
@fbUser1560703955 Ne pričam drug, pišem, da pričam ne bi me čuo preko komentara haha, a istraživanja su potvrdila da su motorisiti najnesvjesniji vozači u saobraćaju
BAREM BUDITE TOLIKO NORMALNI PA KOMENTARE ISKLJUČITE. OVI LJUDI SE NASLAĐUJU TUĐOM NESREĆOM. FUJ STE !!!! Čak i u ovakvim situacijama vi polemišete. Vršite uviđaje preko komentara, a kad se neko nađe u situaciji u kojoj može pomoći, žmigavac i bježanija. Fuj !
Tuzlaksam1 sta ti pricas kretenu jedan
@13891389 Kriv je vozač Mercedesa naravno, al' de mi iskreno reci jel' i jedan motociklist vozi normalnom brzinom, za njih nema radara zato divljaju više nego vozači auta.
😣😢
Motor treba zabraniti na autoputevima.
Da je možda vozio polako ne bi. Ovoj omladini samo brza vožnja u glavi dobra kola i tako to. Ne vrijedi srljati nigdje. Polako djeco moja
Da je sporije vozio mogao bi i izbjeć' sudar, al' motor ne može ispod 200 kmh, zato svaki put i poginu hah
@TuzlakSam1 Bravo majmune sad je on kriv sto neki debil vozi njegovom stranom