Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što pusti vodu crni ivane
Ma htio se momak sunetiti ali je prekardasio. Nista strasno narasce.
ma pusti ba... predizborna kampanja...
Ne brinite, sad dobijem lijekove i bolje sam
Bivši mladić.
ne daj bože nikome da mora kod naših doktora,džaba markica,džaba ovjerena knjižica,samo keš liječi
Cilj je njihovog \"detektivskog ispitivanja i pravljenja bilješki\" postavljanje točne dijagnoze kako bi vaše liječenje započelo što prije i bilo što efikasnije a takav razgovor odnosno podatke koje liječnik uzima od pacijenta nazivamo ANAMNEZA. ----------- Ovaj pati od psihicke anamneze!! GAAGAHAHHAHA
Iz SKB-a navode da je mladić stigao u njihov Centra urgentne medicine u vrlo zapuštenom stanju te da pati od psihičke anamneze, pa je iz tih razloga i prebačen na Kliniku za psihijatriju na daljnje liječenje. Mozda da se imalo za mita psihijatriji nebi bio u zapustenom stanju, i za ovaj slucaj kriva je stopostotna korupcija u nasem zdravstvu koju vlast apsolutno podrzava. TIHICA roknit i rijesit cemo 99% problema koje danas imamo u drzavi.
ime mi je milorad dohodik:))))