Ubijen ispred kuće
0
Mladić izboden u Boljakovom Potoku
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
jel Suad Popara, il je Suvad Pohara, ovako pise u dnevnom avazu
Ja mislio \"MLADIĆ\" pa se obradovao, a ovog momka mi je žao...
(bis- posto su prvi post cenzurisali) TRAZILISTEGL... 14.05.2009. u 15:04 TRAZILI STE CIJELU BiH DOBILI STE 22 % + CHAKIJA po glavi STANOVNIKA. Gledamo 14.05.2009. u 15:06 ...a nudili nam 0% + kama gratis. pa da potvrdim: ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis. ...a nudili nam 0% + kama gratis.
Krenuo covjek na Sabah u dzamiju!
@ dante Druze Da Ante to je sasvim normalna stvar...bodu se u cjelom svijetu..i boli su se ...a brate mi u Bosni smo se vazda cakijali...Jel tako il nije.. Sad ko ovo cudo a, prije petnaestak godina topovi raznosili djecu....Sto bi rekli suti dobro je nek ne puca...........
HA jarani moji, cuj vrijeme je da se ide. Ko to nije svatio nakon rata tome je mjesto u ludnici. Ja sam na zapadu i osjecam se sigurnim 100% i nema vjere da mi sere po glavi.
@potok Ispravno je Boljakov, ali uvrijezilo se ovo drugo.
Ma daleko je to ledo
ti si pravi protip tatinog sina lafo patriota a vamo kapaju pare. nekazam da nema nigdje kriminala i korupcije. ali zato ima i zakona koji se sprovode. na zapadu ako nesto vrijedis nece te sputavat kao ovdje. otidji malo u zapadnu europu i vidjeces koko ljudi zive dostojno covjeka. a ti tatin sine tebi ova neuredjenost odgovara jel samo u ovom sistemu mozes funkcijonisat. tamo gdje se trazi pamet, znanje, tebi nije mjesto.
Ma negdje vani nema ni kriminala, ni cakija, ni korupcije, ni babinih sinova ni nepravde, samo eto u nasoj bjednoj, jadnoj, cemernoj, losoj za zivjeti bosni i sdp-ovskom sarajevu! Svak cast analiticari, zapad samo vas ceka...ajte vise...
svaka cast potpisujem. vrijeme je da se krene iz ove drzave. normalan covjek je izgubio strpljenje i nadu da ce ova zemlja postat normalna. ako ostanem ovdje poludit cu od silne nepravde, od tatinih sinova, od policajaca koji sjede po kafanama dok tatini sinovi gaze djecu sa nabrijanim autima, od stela, od nekadasnjih klosara koji su danas najvece face \"biznismena\".
Jeli bUljakov ili bOljakov?
Sarajevo je grad opasnog zivljenja. Cini se da je bilo sigurnije u ratu mada i tada od mafije i silnih \"oslobodilaca\" nisi mogo nigdje. Jos jedan mladi zivot je ugasen jer nase ulice i sokaci vise ne mirisu zumbulom i mirisom svjezih kifli i somuna. Nase ulice su postale mracne i zastrasujuce hladne. Vrijeme je da se odlazi iz ovog grada putevima hiljada i hiljada starih Sarajlija koji su ili znali ili pretpostavljali da smo jednom za svagda ubili dusu ovog grada. Nada da nismo i kod mnogih koji su ostali i ovim ubistvom je sve manja. Lahku noc.
Nesto me sad samo zanima hoce li iko prozvati gradonacelnika Aliju Behmena ili je sad dosao sdp na vlast pa je pojeo vuk magarca. Da kojim slucajem nije sdp na vlasti to bi bili odma protesti, odma sve organizovano, plakati, peticije.... Ovako je to jos samo jedno ubistvo u nizu, jos jedan mlad zivot koji se ugasio... A onaj metuzalem moze i dalje da nastavi pricati mi cemo ovo, mi cemo ono.... Kladim se nece prstom mrdnuti naredne 4 godini!