Kako izaći na kraj s kriminalom
0
Mještani napravili "čeku" lopovima
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj pusteni na slobodu. pa to je tuga. pa ti zovi sutra policiju. trebali su ih mjestani prvo drzat jedno godinu dana i onda ih pustiti.
Svaka čast mještani, ovo je primjer svim ostalim. Ne smije se čekat da država i državni aparat rješava. To je danas nedopustivo sporo i neefikasno. Jedan savjet svima za ovakve prilike s obzirom da je današni zakon veliko sr a nj e i vrlo često na štetu normalnog čovjeka, savjetujem da se postupa mudro . Treba ih prebit ali da se ne vidi kao dokaz i tome slično da ne bi bilo apsurdne situacije da lopov odgovara za krađu i dobije malu kaznu a mještani recimo za pokušaj ubistva ili nanošenje tjelesnih povreda. Samo mudro i žestoko. Sretno.
problem je ova država jer veća prava imaju kriminalci nego pošteni ljudi,kako vidimo ovu dvojicu kriminalaca su odmah pustili al će zato nay.ebati mještani i morat će se vući nekoliko godina po sudu dokazujući navodno protivpravno lišavanje slobode kriminalaca
mozda su ih mjestani trebali i drzati u pritvoru, a i osuditi, kad je drzava vec tako spora.
Pa zar neko ovdje misli da su s njima mirno razgovarali dok su cekali policiju. Naravno da su ih prebili.
He_bo vam E. P. iz Maglaja i J. Č. Ma ter. Uhvatili ste ih dajte imena. Šta krijete lopove.
Samo su trebali jos da im malo bubrege protresu, za svaki slučaj, nije na odmet...
a zasto i oni nisu Zbodeni????????????????
Sad im moš stavit soli na rep
Dobri su to odradili, samo su im trebali i PRESUDITI...jer ne mozes ocekivati od nepostojeceg pravosudja......
svaka cast
Nisu trebali zvati policiju nego hitnu pomoć nakon što bi im mještani presudili.
ja ako ga nadjem na mome, gotovo je ! drzat cu ga mjesecima i tuci svaki dan ! krv ce p.isati
\"Nakon saslušanja dvojica su osumnjičenih pušteni na slobodu\"...hm, aha sigurno ce se odazvat kad ih pozove sud...
Nakon saslušanja dvojica su osumnjičenih pušteni na slobodu !!! P.oserem se ja i na policiju i na tuzilastvo BiH. A mjestanima svaka cast, samo su ih trebali ubiti obojicu i rijesena stvar. Ovako ce samo dalje pljackati.
Kako policija ili ti zapisničari radi svoj posao, ovo je izgleda jedini način, nema druge