Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba mu navesti u pozivu : Lijepo Vas molimo da nam se javite jer ćemo Vas i onako odma' pustiti vani. u potpisu Tužilaštvo i sudstvo BiH
vidis mu kolika su mu usta ko u matere,bi se nalizo cuna u zatvoru braco mila
Mati ga satro istjerala iz kuce a i dalje mu placa advokata :)
A tvoja mati ne bi za tebe sve dala bio kriv ili ne?????????????? Momak je zlo, ali ne znaci da mu je i mama.....
Nisam ni rekao da je zla.Da li mu cini uslugu?Mislim da ne.
Mamin kurton!!!!! Obični smrtnici i radnička porodica su uzor lijepog odgoja djece!
narkic
HAHAHAHA HANKIJA NEMA ŠTA DA KAŽE. I BOLJE! ONA KADA OTVORI USTA LUPA GLUPOSTI. BOLJE DA ŠUTI. A ŠTO SE TIČE NJENOG ,,SINČIĆA,, LIJEPO GA JE VALA ODGOJILA. NIJE MOGLA OD GRABLJENJA LOVE, PA SADA SEBI MOŽE DOZVOLITI DA JOJ SIN HARA SARAJEVOM I RANJAVA SIROTINJU I DA SE BAVI DROGOM. ONA ĆE SVE TO DA PLATI. OVO JE SVE ONA URADILA PO SAVJETU NEKOGA KO SE U SUD DOBRO RAZUMIJE. SKLONULA GA JE DOK SE MALO NE ZABORAVI NAKON TOGA ĆE GA NA HINJAKA VRATITI U ZEMLJU, POD VELOM TAJNE ĆE KAO BITI SASLUŠAN I TOBOŽE KAŽNJEN, ŠTO ĆE HANKIJICA DA PLATI I ŠTA JE BILO - NIŠTA, POJEO VUK MAGARCA DO SLJEDEĆE EPIZODE. ŽAO MI JE MENE ŠTO MORAM DA ŽIVIM U OVOJ POGANOJ SREDINI, ŽAO MI JE OVO MALO POŠTENOG SVIJETA ALI TAKO NAM JE GRAH PAO.
Lazna zlatna mladez bogatih mama i BABA....
Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, Pa moraju li svaki put nju spomenuti smeće novinarsko, spomenite mu nekada tatu, a ja nije njegov sin vec njen, logika novinarska...
galiba popusis mi galiba
eno ga guzi trebe u air max tenama i plasticnom facom
najeo se bureka, pa mu bilo mrsko
Otišao momak u Avaz da apeluje da mu mamu niko ne povezuje sa njegovim djelima, jer ona nije kriva što je on takav. :)))) Ne želi da se njeno ime vezuje uz njegove "nestašluke". Htio je zaštiti svoju majku na taj način, a ne zna jadan da je jedino može zaštiti ako je dobar sin i uzoran građanin. Sad mu je neko mogao i povjerovati da će se preko noći promjeniti, to je očekivao? Može on da radi šta hoće, upravo iz razloga što ima iza leđa "popularnu pjevaćicu" za mamu. Lijep glas daleko se čuje, a loš još i dalje. Čudi me da sud trpi ovoliku neposlušnost građana. Ma ne čudi me! Para vrti gdje burgija neće, a svi su postali njeni ovisnici, ne vodeći računa o porijeklu tih para.
Prihvatam odgovornost za nesreću. Žao mi je i krivo zbog svega. Izvinjavam se opet po ko zna koji put, a javit ću se svakako na ročište. Nisam bio u mogućnosti doći. Bio sam u Njemačkoj - rekao je Brkić - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/147974/ispovijest-brkic-nisam-cvjecka-zao-mi-je-sto-majka-ispasta-zbog-mojih-ispada-i-ludorija#sthash.t9Y40w69.dpuf Tako rece i slaga Mirzad.
Pojeo vuk kenjca. I ovako se slucaj razvlaci u nedogled. Sredit ce to Hanka sa SDA. Isto kao sto ce i Emir Hadzihafisbegovic srediti sve preko SDA.
Govno pod rednim brojem 2, nakon Rastodera.
pazi mu nosa,tu je uslo kilama spida i kokaina sviju mi
čimpr mu hankušu u stau
A gdje je otac u ovoj čitavoj priči, nemate razloga napadati Hanku, majka je majka i ona ce uvijek kako bilo voliti svoje dijete..
@istina i samo istina, gdje je? Zar ti nije poznato da je uvriježena praksa suda da djecu poslije razvoda braka dodjeljuje majci na brigu, staranje, vaspitanje. Otac ostaje samo figura koja daje alimentaciju. Majka učini sve kako bi i emocionalno iz djećije psihi isključile oca u precesu njihovog odrastanja. Ovo je školski primjer neuspjeha majke u odgoju i vasptanju.
Irreligionist, nije tačno da je zajedničko starateljstvo. Majka sudom dobiva djecu na brigu, staranje i vaspitanje, a otac ima pravo na djecu, znači vrijeme provedeno sa djecom je: svaki drugi vikend, jedan dan u sedmici po par sati, praznike i djećije rođendane po reciprocitetu. Obaveza oca je davanje alimentacije. Sad izračunaj, koliko je to ocu dato prava da vremenski provede sa svojom djecom. I koliko otac može u ovako malom vremenu učestvovati u njihovom odgoju i vaspitanju? U većini slučajeva majke griješe. Žele oca djeteta što više isključiti iz brige i staranja, pa dogodi se upravo ovo što se i dogodilo sa Hankinim sinom.