Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mislite kakva je kazna u NR Kini za utaju poreza ..... raspitajte se .....
aj ne seri...uhvatili kineza jer ne pripada nijednom od torova - nema zaledje...a u bih svakako niko od ovih malo sto ih ima da rade ne placa porez. a sad jos sto je i poreska politika boli glava, pa onda 60% nezaposlenih, a ostalo birokracija (koja gusi svaki biznis svojim pokusajima da sebe prvo namiri) i radnici na crno.
Bilo bi dobro da drzava izbaci podtaka koliko su \"biznismeni\" iz Kine utajili i ostali duzni poreza u BiH. Mislim da je cifra, boli glava. A nas domace, handre za svakojake gluposti.