Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pucat po ološu i ne prijavljivat policiji. Zar da naši ljudi bivaju kažnjeni zbog tog arapskog smeća??
Veoma je bitno napomenuti da nije sezona lova, a cak i da jeste, nema lova van vikenda.
Tooo, počelo je, pucaj po ološu!
@gooUser1581178059 ko mi to lupa minuse, dabogda da vam djecu iz sačmarice gađali
Dosao da pogine u Bosni.
Nadam se da će pronaći počinitelja i suditi za ubistvo.
@okamenjeni_vuk ma je li, stoko, ti bi sudio našem čovjeku koji se brani od invazora, a ovom ološu bi kćer dao? Je li, šugo?
Bravo za SDA i Šefika legendarnog, samo kradite pare sa njih, a to sto narod kradu i napdaju u sred bijela dana nikome nista i vi zelite dobro Bosnjacima? Evo ovo sve dokazujete koliko zelite dobro a i dokazali ste se inace svih ovih godina lopovluka vaseg.
@pashasolidni Za ovo je kriv Dodik jer ih Dodik pusta. On ne da vojsku na granicu, Sefik ih ne pusta. Molim te da ne siris dezinformacije!
Ma dogruhali.....
Laki je malo nervozan.