Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medo postuje koristimo domace
Treba ovog medu gladnog pustiti u parlament i zaključati zgradu vlade. To bi se zvalo "konstruktivni vandalizam".
@M84 I to sto kazes...
medo brundo ne ponasaj se ludo
POSTAVI KOŠNICE U KRUG I PLATI BAGERISTI DA TI ISKOPA KANAL PREKO KOJEG MEĐED NE MOŽE A TI KAD HOĆEŠ PREKO POSTAVIŠ DASKU PETICU I PREÐEŠ.
@DIJAGNOZASDAADHD AKO TI JE ŽAO PARA , KOPAJ RUČNO.
Ukratko, medvjed je zasticeniji od krajiskih poljoprivrednika (ovo govorim pod pretpostavkom da im Federacija, Kanton, Opstina, Drzava ... ne isplate naknadu stete sto je vrlo vjerovatno tacna pretpostavka).
@pascal Kako god u belaju smo i mi i medvjedi zbog "medvjeda".
Svasta.
Osiguraš košnice i mirna Bosna.
Medo jede med 🍯 😀
mi smo medini, medo je naš
Sto bi rekli bosnje napravio meda genocid.Treba traziti pravdu za pcele pred medjunarodnim sudom za ratne zlocine.Jos ako se utvrdi da je meda popio koju vise za Vaskrs auuuuu.Pravda za pcele😜
Malo je reci da si glup .
...nije loš medo.....šta ovi međedi u odijelima rade 😂😉
I ovakvi su na slobodi , i da ga ufate pustit ce ga kroz 24 sata da se brani sa slobode.. Eto kakva nam je drzava
I meni je medvjed polomio kosnice prosle godine na Igmanu. Drzava se tako ogradila da nemozes naplatiti da je to katastrofa! Moras imati "adekvatnu" ogradu, te psa cuvara, vjerovatno specijalizovanog za cuvanje pcela, i tako jos gomilu nekih gluposti, samo da ti ne bi nadoknadili stetu. A medvjed se vracao dok i posljednju kosnicu nije unistio.
I meni je medvjed polomio kosnice prosle godine na Igmanu. Drzava se tako ogradila da nemozes naplatiti da je to katastrofa! Moras imati "adekvatnu" ogradu, te psa cuvara, vjerovatno specijalizovanog za cuvanje pcela, i tako jos gomilu nekih gluposti, samo da ti ne bi nadoknadili stetu. A medvjed se vracao dok i podljednju kosnicu nije unistio.
ograda možda?
Jednom jedna mudra sova učila je medu slova, jer je htio medo znati jednu molbu napisati. On je medi Pakalinu htio poslat jedno pismo, cijenom vašeg meda molim zadovoljni niiiiiiismo mi. Medo medi meda neda Neda medo medi meda, Meda medi medo neda Medi neda medo meda.