Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka.
Stoka su nadasve ovi redarstvenici na Panonnici
To su garant 'FLEK' oni što se pucaju po Tuzli, Više i dalabu zna da ove zaštitarske firme drže kriminalci. Sve to treba u prdekanu.
senzacionalistički naslov, kad ono obična tuča 2 kabadahije i 3 redara.. za masovnu tuču je potrebna masa, a 5 kuronja to sigurno nije.. kakim vam se u novinarstvo..
Ima seljaka dosta po bosni sto hoda, i samo trazi ovakve situacije
Stoka jesu u svakom slucaju a sta je pannonica
Kao i naravno lokalne kabadahije koje rade u "Redarskoj Sluzbi" Panonika Tuzla, pod rukovodstvom gospodina Bakalovica zajedno sa korumpiranim direktorom Porobicem jos jednom su pokazale svoj ne-profesionalizam u obavljanju ove duznosti. Podsjetimo da u ovoj redarskoj sluzbi rade bivsi robijasi, kriminalci kojeg je Bakalovic doveo na osnovu njihov primjernog" licnog profila. Podsjetimo se da je na istom jezeru desila tuca gdje je taj isti kriminalac zvani REDAR Ivica Kantor samarao dijecu 50kg laksu od njeg, za sta je isti izvukao na kraju deblji kraj. Sve dok imate kriminalce sa deblim dosijeom da uspostavljaju rad red i disciplinu, bit ce vam ovako, samaranje a i boksanje. U ovu redarsku sluzbu su trebali biti zaposleni studenti i tako je receno prvi put kada je bilo price o zaposljenju. Svaki drugi od njih u torbici nosi pistolj, mozda bi se neko trebo zapitat ko to radi u redarskoj sluzbi, i dal pola od njih mogu dobiti uvjerenje o nekaznjavanju.
kod nas je go seljacina do seljacine. propali narod pravi propalu drzavu
Ova druga rečenica je fantastična
To nisu ljudi, to su životinje.Stoka neurbana.
jasmin je seljacic iz rahica kao i sećo i bibići
maid jede g.... ,zna on dobro gdje i kako je to bilo,a sad ako su pametni ovi da tuze i napadace i panoniku pa da bar nesto naplate zastitari su tu da prave red ,a ne da tuku narod
Jel i to FLEK živ bio reci nam da znamo, oni što se pucaju po Tuzli.
I kako sad otići, recimo s djecom negdje? Kontaš, mir, lijepo, žena, djeca, hladovina, kupanje, odmor i dođe ljakan i napravi belaj. Fkt treba neke ljude podaviti. Nigdje više nije sigurno...
Dijasporci dosli da se pokazu u BiH pa fasovali :P
Da izvines ebo te svaki daijasporac ko stigne, da ti ja i ostalo dijasporci nedodju svake godine i bezveze stresem oko 10.000 KM u prosijeku umjesto da odemo negdje fino i odmorimo se ko ljudi, ti bi da izvines gladijo moj k----c. A mi ko fol iz nekog "patriotizma" da potrosimo u domovini "kupujuci sve uvoznu robu" i da malo vidimo zavicaj i rodbinu, sta ti to smeta? Sto ti vozis Golf II boje trula visnja a prilicno novog Audija??? vjeruj da radim debelo za njega, vise obavim posla nego ti za heftu dana i nista mi nije kapnulo badava.
De se ti pohvali da vozis Audia seljaku jedan, dodjes iz dijaspore u Audiu a izadjes u trenerci , jer nemas odijela i nesto lijepo da obuces, jer samo imas radno odijelo i pidzamu. i jebale vas vase pare i ne trebaju nam, tamo radis zadnje poslove da bi se ovde pokazao , i zalosno je sto vagas ljude pa autu kojeg vozaju -.- lijep pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Na lijepi ramazan se tuku.s+Sramota
vazda su i papci bili
gamad,nije su vrijedni spomena
Svi djelovi za neboder stanu u kartonsku kutiju od LG usisavaca :D
3 na 2... tipicno bosanski