Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa gledam ova godišta i ne mogu da vjerujem, ode sve u tri lijepe ...
sad ce im uzeti izjave i pustiti ih kuci. zdrao
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Pa cekaj, ima li iko punoljetan da je tu noc izvadio noz ili...? ja ove djece sa PTSP-om...
Ništa čudno.Ovaj grad se pretvorio u pravi Texas i divlji Zapad.Žalosno !!
hahahhahahahahahaahahhahahah wtf????'
noz Rajvosa, zica
Pa imaju li ti balavci roditelje i ako imaju kakvi su - zivo me interesuje?
I moje dijete je napadnuto isti dan u trolejbusu na potezu Grbavica Skenderija. Pod prijetnjom nozem - otet mobitel. Nadam se da ce policija povezati ove slucajeve i konacno nesto poduzeti, jer ce u protivnom roditelji - sebe vidim medju prvima - poduzeti nesto. Zadnji put kad se to desilo mojem starijem djetetu, prijetnja nozem u troli, istjerana dvojica van trole sa nozem na trbuhu, maltretirani...i na svu stecu pobjkegli bez ozljeda - policija uhvatila pocinitelja i sav komentar je: "ma znamo mi njega on je bezoppasan" - i tu se sve zavrsilo... ja ne zelim da cekam trecu srecu - nesto se mora poduzeti.
Kad sud osudi ovakve slucajeve na par mjeseci zatvora a za silovanje dobiju kucni pritvor.P.isam ti pravdu
JA VAS MOLIM DA NE PIŠETE INICIJALE NEGO PUNA IMENA !!!
ostali bez srba i hrvata pa se medjusobno pobili eeee bosnjacke tuge... nemaju vise koga protjerati i opljackati ko ih zali sa njima zivio! bogu hvala ja vise nikada sa tom halasom!
Sviju po deset godina zatvora i na gradnju pruga,koridora i puteva.Društveno korini rad.Pa nakon 12 sati lopatanja i krampanja,na pamet bi mu pao samo nož iz pribora za jelo.Šta radi porodica,škola,društvo uopšte.
Pa počnite jednom i da navodite imena onih koji potežu noževe.J...li vas inicijali.E lijepa smrtna kazno.
o s je smail osivcic izasao iz Tuzle prije 3 mjeseca robijo 3 godine zbog uboda noyem senaestogodisnjaka u troli
ccc je*em vam ma*et maloljetnu i glupu !
maaa za sve probleme su krivi politicarii,,pokrali su sve i sad se odrazava na narod sta ce mali 1997 god raditi kad nema marku u dzepuu nego ispoljavati silu po kojoj jedino moze prvici paznju na sebe,,,,jer ja da otimam telefone do kraja zivita i da se tucem sa ljudim nemogu naskoditi drzva koliko politicarii za jedan satt,,,dakle razbudite se,,,,,politicari su nase ubcee