Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja volim da ubadam po banjaluci.
Stavrnio moras biti degen od novinara da stvais ovakav naslov!!!!
banjalucki dzek trbosjek
ma mali ko struja hahahahahah samo nek ubada nek se uci
Malodobnik nastavio ubadanje??? Neka mali samo ti ubadaj :) Novinara treba malo vratiti u osnovnu skolu. Mada je gore urednistvo koje odobrava ove tekstove.
Mujo Djogu po Mejdanu UBADA
Boze dragi,ja kada sam naj,naj gori i kada sam tuzan,ja kliknem na ovu stranicu i oplacem od smijeha i raje kakvih komentara ludih i smijesnih ima.Tacno,da nema ove stranice,1000 posto bi bilo dosadno!!!
Bravo Mali samo bodi te cetalje!
da je ubosti sta pa makar i zensko
nigdje ga nije lakse ubost nego u banjaluci
Psihijatrija za malog i to je to.
naselje se zove mejdan
Ja volim da ubadam bilo gdje , samo samo nek je dobra .... :)
Hrrkkllljjjjjjuušššššš....
boca ceta cete,nije cudo nista
Hahahahahahahahha e sve satro novinari :D :D :D A kako su napisali naslov, ja sam mislila da ide ulicom i da UBADA :))))))
ma j.e.b.o vas on,znate zatvarat ljude radi pisljivih 20 maraka \'\'mita\'\' a ne znate zatvorit id.io.ta cak iako je maloljetan