Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi od starog krali kljuceve iz depa, ali nikada da bi bili mangupi i vozali 200 na sat, nego trebicu u auto i kuliranje po 2-3 kruga s brzinom od 40 na sat! Sta reci osim da smrtno stradaloj osobi bude laka crna zemlja, a ovoj dvojici brz oporavak, i da im ovo bude lekcija u buduce!
Pa djeco, šta radite... cccc :/
ja zajebanog kolnika...tuzno nesto najdragocijenije otuslo je u nepovrat a to je zivot...i to sve zbog mangupluka nepaznje itd i sl...zalosno...nadamo se da ce neko izvuci lekciju i da se nece ponoviti nista slicno...pamet u glavu i laganini...
Uz sve to, garant bili nevezani, o Boze moj....
Majke ti mile..Kolnik??Hej,Bok ! Kad smo na kaj, bum, i tak to ..A tužno je kako nestaju mladi životi ..
Bože sačuvaj, pa šta je ovo više, svaki dan barem dvije pogibije na cestama širom BiH, a uzroci poznati: neprilagođena vožnja uslovima na putu (jer na našim putevima osim na A1 ne možeš normalno voziti brže od 80 km/h, max.), vožnja u alkoholiziranom ili drogiranom stanju, loši putevi, loša putna signalizacija, loša ili nikakva kontrola saobraćaja od strane policije, korumpiranost policije koja često zažmiri na jedno oko za težak prekršaj za mito od 20 KM, opća saobraćajna nekultura i bahatost pri vožnji, agresivna, a ne defanzivna vožnja, vožnja bez vozačke ili saobraćajne dozvole (kao u slučaju ove dvojice nažalost nastradale djece), popustljivost roditelja prema djeci (kupuju se motori od 300-400 konja da bi im se tako kupila ljubav i pažnja koju nisu imali u djetinjstvu jer roditelji zbog trke za parama im to nisu mogli priuštiti), narodski kazano .určenje na cesti sa polovnim BMW-ima, Audijima sa 200 km/h po rupama, i još gore sa old timerima kao što je Golf 2, itd, itd.
ne znam šta si ovim htio reći, ali valjda ti znaš :)
Ginu ko muhe, nikad se opametiti. Sreća u nesreći je da nisu pogazili nekoga nevinog. Ostalim roditeljima čija djeca još nisu poginula: PAŽNJA!!!
Za sve koji poznaju ovu k*ju, koja je pobjegla iz Sarajeva, pa sad ovako pljuje po ovom narodu i ovoj drzavi, a kaze da svaki mjesec dolazi ovdje, samo ne znam kod koga, i da li oni znaju sta ona misli o njima http://imageshack.com/a/img802/4267/j3yw.jpg
Za sve koji poznaju Medolinota, da mu skupimo za promjenu pola pa da moze cista obraza prozivati zene i zvati ih kujama po internetu, evo od mene 10 feninga. Mozda vise i ne treba, nema kod njega puno posla. http://i.colnect.net/images/f/831/063/10-Feninga.jpg
ha... šta reć...!? počivajte u miru božijem... al vaši roditelji sigurno ga neće imat do kraja života...
Steta mladih zivota. :( Mada mislim da roditelji moraju biti puno stroziji danas se djeci sve pusta. Prije i ako bi uzeo auto bilo je opreznije jer ako roditelji saznaju belaj, danas misle ma nema veze nece nam nista malo naruziti i to je to.
ima i pozitivnih stvari u ovom slucaju...sto nisu udarili nekog nevinog u prolazu ko oni u sarajevu kreteni i slicni slucajevi...unisti nevin zivot...
Pa jeste, kad strada neko ni kriv ni duzan gore je mada steta i za njih.
ne mogu oni polako vozit nikako, lože se na filmove, nagovore jedan drugog haj da vidimo kol'ko može i sl. a iskustva nema !
Sam pao , sam se ubio ... Nek mu je vjecni rahmet.
...i udaranja u stablo kojim je upravljao maljoljetnik..????
Gdje prestaje logika,tu pocinje klix
Ma da su bar jednom procitali kad su napisali! Bukvalno se tako stice utisak .Nedjelja je pa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)