Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako dijete zasluzuje roditela ali svaki roditelj ne zasluzuje dijete!
Roditelja
Zbog cega majci samo optuznica za nanosenje laksih tjelesnih ozljeda? Kriva je koliko i ocuh, ako ne i gora... Kakva je to mati? P.S. U nase pravosudje ne vjerujem, iskreno se nadam da ce im Onaj gore poslati ono sto zasluzuju.
To su ti Mosnjaci taj zli " narod " . Tako zli oni su spremni ubiti i svoje 4 godisnje dijete pa sta onda ocekivati da ce raditi Srpskoj i Hrvatskoj djeci ? Omer Keskin vam to i govori. A kako da imaju i malo humanosti kad su to sljedbenici pedofilcine Muhameda koji je silovavao malu Ajsu od 6 godina ?? Samo genocidisati otpad :) )
I Bog svašta drži na zemlji!
Nema veceg zlodjela nego nauditi bespomocnom djetetu... strelj'o bi ih bez razmisljanja
:,( kako su mogli, nikako ne mogu da razumijem. Treba ih najstrozije kazniti.
ODREZITE IM RUKE KOJIM SU TUKLI TO JADNO DIJETE I IZVADITE PO JEDNO OKO, NE SALJITE IH U ZATVOR TAMO CE IM BITI BOLJE NEGO U ONOJ KAR..INI OD KUCE U KOJOJ SU KAO ZIVJELI...
Vjesala gadovima gadavim,fuj monstruma,samo gazit psihopate
...daj boze da ih ubrzo osude za iste...i da dobiju maximalne kazne koje su nam poznate u zakonu! i da nema vikend posjeta kuci i ostalih preseravanja koja smo izmislili i pustanja zbog dobrog vladanja...
objesiti pa strijeljati
hahahahhaa.... dobro si
Metak u celo ali tako da stoje jedno iza drugog pa jednim metkom oboje. Skup je i metak viska za ovakve spodobe.
MONSTRUMI