Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je luna.luna, bijeda, socijalne razlike najveće u Evropi su upravo u ovoj nedođiji... Dok neko odlazi na Tatre i na švajcarske alpe za Novu godinu drugi nemaju za vreću brašna! Moćnici, političari STIDITE se svake marke, kako ste društveno NEODGOVORNI, NAJNEODGOVORNIJI u Evropi!
Ne znate vi sta je depresija? To je bolest raspolozenja i najteze stanje u kojem se covjek moze naci i da svakom od nas to moze da naleti, zato ne tvrdite da se to nama svima ne moze dogoditi!
Nije on bio takva osoba da bi se objesio. Ima tu svašta, samo što neće da istražuju. Najlakše je reći objesio se, njega više nema da to porekne.
Kad je vec odlucio da umre sto nije otisao u vladu i digne ih u zrak
Cudilo bi me da se objesio zena!!!
Ćao drug. Što si to poplavio? Ili te je moj mozak neosnovano vezao za boju ljubičice..
Pozdrav jaranice, rekoh da malo promijenim friz :-)) Ali ako ti se više sviđa ljubičasta boja, odmah se ofarbam :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)