Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa ćeš doći gdje treba kopilane usrani, još malo!
I OPET GROKCE BOLESNJACKA SUNETARSKA PERIGUZANSKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
@eskim Sve po zasluzi haveru, nek\' me stigne kazna za svako zlo ako sam ga napravio! Gorjelo je mnogo toga po PC zadnjih godina pa neka gori i Incel, možda je to kazna za nešto, ko zna?
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/091227022 -Dao bog da vam ovako svaki dan bilo!!! Futavci retardirani!!! Taliban,tr,fc,federalac,sa sa....
ko vatru prizivao,o glavi mu radila, ko vatru zeli,u kuci je imao. ko se s vatrom igra,od vatre i strada... pozdrav bolesnicima ;)
To je sve zavera ustaško-džihadska!
J.be mi se, imamo mi našu Violetu!
A ko im gasi vatru? Glupi su oni za te stvari. Oni su samo za bleeeee, bleeee.
taliban,vala si u pravu,nego hoćete li u tr na otvorenje džamije
dabogda svi izgorili