Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta fali slici. moram posjetit gradacac.
Odlicna primjedba! Da se desilo u Srebreniku, garant bi stavilu fotografiju tvrdjave. Mada jedina ubistva koja se desavaju u Sr. i jesu skokom sa tvrdjave :) Dole stede bombe!
a sta fali slici matare ti. mocna i kula se dize bas onako kulski... ti bi vjerovatno suncano vrijeme... a slika govori vise nego hiljadu rijeci, to si u pravu....
mislim da je obrnuto. vjerovatno nije sunecen. zna se kad se grmlje podsisa da bude vece i jace.
hahahahaha a sta reci uvjek neki cirkus snasim bosnjakima
Garant mu mala chuna hehe! bolje mu je bilo da je otiso svom babi i gurno mu je u paksu sto mu je sjeko kiitu bez njegovog odobrenja.
@eeee Bolje pametno sutjeti nego glupo pricati/ pisati....
os se ti razvodit....nema toga