Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sada fino pokreni tuzbu protiv svih stanara zgrade tj. protiv upravitelja.
Da li je posao civilne zaštite da izdaju naredbe građanima ili da rade posao? Za šta su u stvari dobili pare iz budžeta?
CUJ AUTOMOBIL U POKRETU hahahaahahaha
nije vozac nego zika :-)
Šta je ovom čovjeku što piše ove članke (evo drugi od juče)?! Pa pročitaj Naredbu CZ prije nego napišeš članak o tome - kakva neposlušnost stanara (jao izraza), ovo je posao upravitelja ako posebno ako sami stanari ne mogu poskidati ledenice (ne može se na svim zgradama dohvatiti, neizvodivo!).A čovjek ti evo drugi put piše da nije ledenica pala sama od sebe!
razbijeno auto je FIAT Bravo...a ovaj punto na zadnjoj slici je tu samo rekreativno...nidje veze
Ovo koliko ja vidim nije bila ledenica , nego veca gromila snijega ! Isto se i meni moglo desiti juce u Odobašinoj , jer ljudi skidaju snijeg sa krova a da pri tome nisu stavili neki znak na put ! Možda i jesu , ali je neko od pametnih vozaca to sklonio ! E koliko se ja razumjem u tu terminologiju trebao bi neko od kvazi organa Civilne zaštite ili upravitelja zgrade da reguliše saobracaj u tom terminu . I da taj termin po mogucnosti ne bude u špici od 15:30 do 16:30. Mada je to jedini moguci termin za ljude koji se moraju \"POJAVITI\" na radnim mjestima !
Izgleda da ce se morati kretati sa kacigama na glavi,mislim na pjesake...:/Zbog poslusnosti gradana,koji ledenice ne otklanjaju!!!!!!!!
ma...ulica ex Karlja Tomislava...gledamjutros..ledenice odmetar vise,tik iznas prozora stanova...samo malo truda nekim stapom,nesto-i ti sami stanari ih mogu maknuti...okej,to je obaveza upravitelja...ali koooliko mazlum moras biti da vidis kroz prozor da visi ledenica koja dole moze ubiti nekoga i ti ne otvoris prozor i metlom je ne skines????Ja bih im pozvonilana vrata i pljunula ih!
ledenica je pala na FIAT, a ne na auto.
Da je Bogdo Punto, nego je ovdje PUTNO ahahahahahaha
St..oko fiat BRAVO JE NIJE PUNTO
hakooo....nije neposlušnost stanara nego upravitelja...treba da im plaćam kao što plaćam i još da idem na krov...opalite malo upravitelja po džepu
To je zavjera protiv Fiata! Nema sta drugo biti!
1. Ledenica nikako nije mogla sama dobaciti do sredine ceste, znači neko je bacio, da li namjerno ili slučajno čisteći, ne znam. 2. Za čišćenje snijega sa zgrada su odgovorni upravitelji, jer uzimaju pare za to, fino je čovjek stavio član zakona. 3. Građani čiste snijeg samo sa privatnih kuća, dakle, oni koji ne plaćaju naknadu upravitelju.
@Lea e ovako...reci ti meni gdje ti zivis pa da srknemo kakvu kaficu da malo ja vidim situaciju pa cemo nesto skontati zajedno,sta kazes na to ha ?
Ovo auto na koje je pala ledenica je Fiat Bravo, moga prijatelja Muhidina Živijevića Žike...