Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spinuju bošnje građane Sarajeva, sa namjerom da ih zaplaše terorista, a Bosanci se grohotom smiju Turcima.
pa nece jos dugo biti lazne....bosnjaci su pre neki dan dobili najboljeg al kaidinog eksperta za eksploziv.....
@serbicodrinskyy Jel to znači da će za novu hidžretsu godinu u Sarajevu biti vatromet.
jok , eto istinita... da neko hođe raznjet školu sigurno će ti javit unaprijed....
Ovdje idu ona djeca sto imaju para i sto nece sa obicnom fukarom da dijele klupu
Bosna i Hercegovina je pod okupacijom! Registrujete na eRepublik - masovnu online, društvenu i stratešku web browser igru, verziju stvarnog svijeta koji vam omogućava da slijedite vaše političke, ekonomske ili vojne težnje i promijenite istoriju! Registruj se ovdje https://www.erepublik.com/en/referrer/PrdarBiH i pomozi u oslobađanju svoje zemlje!
debili sa burća, niza klasa u gradu
iz cega je to bio ispit
dogovorili se huligani iz internacione i burcha konacno stisli petlju da pruze otpor kontrolnom il ispitu nez jel njima raspust ja msm da nije
@student.u.travniku idi pitaj Dubravka Lovrenovića je li raspust u internacionalnoj, on zna garant.