Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratili se u kancelarije i sad na miru mogu kafu piti cijeli dan...
@audrey.da ti ođe odgovorim kad su tamo valjda ukinuli komentare. elem - belem... nisam ja samo jutroske negativan. svako jutro, kad pogledam throw the pendžer, pitam se šta ja koje pičkematerne ovdje radim haj izvini što te opterećujem
E milo mi je samo tako.... Mrdnuo bih davno da nejmam realne. limitirajuće faktore
Neko kasnio na posao pa da ne najebe ://
E sad upravo trebo bi da najebe, pendrekom ga po ledjima sto stvara haos u drustvu
zato daj daj da im bacim jednu bombu
Rekli im da će padati snijeg u decembru. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
.....a radnici su morali napustiti zgradu u ulici Paromlinska 57, i otisli su preko puta do malog granapa na po jednu pivu (klipacu) jer je ona mala birtija zatvorena (u kojoj inace provode pola radnog vremena)
Telecom testira linije 😁
Da vidite picke pored mene u busu,slozio bi je ko metar drva
Godinama isti fol prolazi :-D
teroristi
sa pala
nisu me našli :(