Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema volva..još jedan dokaz da je volvo najbolji po pitanju sigurnosti. :) :P
Ne znam ljudi kako vi gledate, ali na Klixu su definitivno najgore vijesti. Najdepresivniji portal u regionu, samo bedaci. Ugasite klix i ne ulazite više na njega.
Otkud, ba, kamion?! Zar oni ne idu obilaznicom? 😜
pakas iz kaktusa posao na bankomat,.,., vec ga drugi put lupaju na istom mjestu
Idealan auto za sarajeva po pitanju cijene je Golf dujica, a po pitanju sigurnosti nekakav blindirani A8 (zbog vehabija).
sve drajveri i svi nešto lete k'o muhe bez glave
kia se nabila na kaktus
Toliko o francuskim "plastičnim" autima o koijam VW-ovci non-stop govore. Slika sve govori.
Ne znam sta hoces da kazes sa tim, pa druze u sesticu se zabio SLEPER od 10 tona !!! A svako auto je napravljeno da mu je zadnji dio puno izdrzljiviji na udare od prednjeg, da je ovaj sleper zveknuo francusko "plasticno" auto mislis da bi se puno bolje proveo od ove sestice? vrlo tesko..
@nebitno.ba A koje je to auto "jace" s zadnje strane nego s prednje? De ne lupaj....a i ovaj iznad tebe....svi moderni automobili (iste klase) se apsolutno isto ponasaju u slucaju udesa...guzvanje lima je shodno sili udara i apsolutno je nebitno...jedino je bitno sacuvati zivote putnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Roki iz Šjenice zijavao kad je prolazio pored znaka da se odvoji na tranzit gor iznad kozije ćuprije.:D :D
Nije kamion kriv, ide tranzitom kako je i propisano :D :D :D
@Armee de Terre U pravu si, koliko znam ima znak da ne smiju vozila preko 3.5 tone saobracat tranzitom trenutno, bar ima taj znak.
Vid pritesta sto se Amerikanci stavljaju na stranu Fahre :P
Moze i bez golfa p.cka vam strinina