Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja sigurno da se samo sve može desit,al samo u \"Bosni\"
Dream Team Gaming je nastao 2009 godine. Na nasem serveru mozete naci kako domacih igraca tako i stranih iz raznih zemlja koji rado posjecuju naš server.. Admin Team je tu kako bi vam igru ucinio sto ljepsom i zabavnijom, te se naravno trude da izbace uljeze (citere) kako bi svima nama bilo zanimljivije igrati.. 193.192.59.227:27033 Dream Team Gaming | Alfa dd2 only © Forum: www.dtg-cs.net
Čuj u autu od 120 milja drži nakit i pištolj. Pa nije ti to sef krkane već predmet poželjne krađe. Javni tužilac bi treba podići tužbu protiv njega jer drži pištolj van kontrole tj. van sefa kao što to inače zakon o oružju propisuje.