Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kilograme se uzimalo,na grame nije 100%
a gdje je ovdje nas ministar sigurnosti,oj drzavo sta smo dozivili da nam najveci krimos bude ministar drzave....
zeleni zub: ako imaš šta pametno napisati bilo bi veoma lijepo, tvoje gluposti nisu nikome zanimljive pogotovo što sad vidimo da si jadan pozelenio od muke jer joj ne možeš ni prići a kako bi i mogao srce bi te opalilo i očito je da imaš sexualnih problema i sa jednom i sa drugom glavom, jedna ti vidno stoji uspravno ali u njoj je slama i služi ti da napraviš frizuru a druga "eto tvojih jada ne može ni da se pridigne a kamoli da se digne" pa šta ćeš od muke nego da se ovdje prosipaš.
Sejla kako ces svjedociti 4.aprila kad smo tad zakazali yebacinu?Ovaj put ga dobijas u paksu na suho......
vi sto bi ja znala reci maloumnici koji vjerujete u novine i ono sto novine pisu,i osudjivate prije vremena ma nemate pravo da osudjivate ni kada je to zvanicno,,reci cu vam ovako,,neki dan sam sjedila u poznatom restoranu zatvorenog tipa,,neznam ni kako sam uspijela uci tu na kafu,,vjerojatno slucajno,,i zatekla par stolova gospode iz vlade,iz tuzilastva itd da nenabrajam,,kako svak dogovara neki posao prljav,,nikome nije bilo drago sto sam tu,,konobarima pa ni gazdi objekta,,pa kada sam zelila da platim ponudila sam 20 km na sta je konobar rekao da nema sitno,,a gazda je skocio otvorio vrata meni i rekao ma nista gospodjo mi castimo i onako me gurajuci ispratio,,samo da mi vidi ledja,,tako nemojte se hvatati zike ni zikinih,,vodite brigu o velikim ribama,,taj zika bi vam sutra pomogao,,to vam garantujem,,a ove ribe su vam nedostizne,,zato jezik za zube ,,nadam se da ste me svatili sta zelim reci,,jer mi je muka da pisem detalje vama iza tipki koji samo lupate.
Mozda nije kupio gram ali je zato prodao tonama !!
Lazes Fikrete, kako te nije stid..
Kada je gospodin Seković tužiteljici Kajmaković pokazao potvrdu da je bio u zatvoru u vrijeme za koje Kalender tvrdi gore navedeno tužiteljica mu je rekla "je..ću ti ja majku lopovsku kad tad" Od onako korpulentnog "gospodina" u liku Dijane Kajmaković sićušnom, nježnom "biznismenu" te riječi vjerovatno i dan danas odzvanjaju u glavi pa je odlučio prešutjeti većinu stvari koje mu je rekla tužiteljica da bi se zaštitio. Npr. "da će mu oduzeti pasoš pa da više neće moći ići krasti po Evropi"
Da li BMW pravi fabričke štekove za transport bilo kakvih ilegalnih sredstava? da li je moguće da neko ko živi u BiH i ima pasoš HR može preko bilo čije granice prevesti auto na crnogorskim tablicama? Da li neko ko je u zatvoru može kupovati i dilati drogu negdje po evropi? To vam je u istrazi izjavljivao čuveni svjedok pokajnik i izjavljivao je on svakakvih budalaština ali nikada ni riječi od toga šta je ON radio. I naravno gospodin Seković je danas glumio gospodina a ponašao se kao da je u kafani i nije htio da odgovara na pitanja međutim ipak je morao ali nije smio reći šta mu se stvarno u to vrijeme desilo od strane tužilačkog dvojca što navodi na sumnju da su ga vjerovatno ponovo posjetili tj. pozvali na razgovor.
Draga gospodo kao i obično većina vas nema pojma o ovom slučaju ali sebi dajete za pravo da komentarišete i već spaljujete na lomači. To je prava slika ljudi u BiH. Svjedok Fikret Seković SIFIN je pozvan da odgovori na par pitanja koja njemu ne bi trebala biti neprijatna doduše pošto je sada ugledni biznismen naravno da ne želi da se zna da je bio u zatvoru a u stvari ispade da je čitav život po zatvorima. Radi se o sljedećem: dotični gospodin je u ovoj akciji da ju tako nazovemo bio uhapšen kao kupac i diler droge a navodno mu je tu drogu dovozio moj suprug i to u BMW X5 sa fabrički napravljenim štekom i crnogorskim tablicama. Naravno od takve izjave pucaš od smijeha i za to ga je teretio tužilački loše uštimani svjedok pokajnik Isljam Kalender međutim kada je taj gospodin donio papir da je bio u zatvoru u tom periodu za koji ga je tužilaštvo teretilo morali su da ga puste. O ovome vam je piso čuveni avaz u to vrijeme
Ma nije kupio sigurno mozda je dobio za Đ? :D
zasto je sudzenje zatvoreno za javnost , i svakom dozvoliti da pozove svjedoke koje zeli , ovde stvarno smrdi ,
zike malo ga fumare
svjedok laze za nekoga,sve se po svemu sudeci montira,zika je nevin i svi ostali dok sud ne dokaze suprotno,vi covjeka vec osudili,a nemate pojma o nicemu kao ni ja,,on i ostali su za sada osumnjiceni u procesu
Svi cemo mi jednog dana stati pred boga, spremite se za taj dan!
nisi gram zato si u kilama uzimo
Skandaloznooooo PAZI OVO tinyurl.com/nestanak