Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čini se, lik se umislio da je Yakuza (tetovaže, droga i slične gluposti)..
Kont'o da je Yakuza, a sad u cuzi zguza :D
Da je srece ne bi ih nikada ni pustili...
Ostalo mu zaglavljeno "Repeat" dok je gledo "Rane"...
Ko je ova magistrica šnjime? brat bratu IQ joj je 14 i po...
Uvijek ja kazem vidi njih klosara i tatoo i glave im odvratne stomaka i slicno , a pored njih grmiii cura svaka , ai jbg imaju kes jahtice , djipove ha hu ... sad imaju govno hhahaha i neka im tako sve to treba hapsiti i pobiti ;)
Članak nisam ni čitao, samo sam htio da vidim veću sliku ove mace...
eto njega opet istim stopama...
Seljak obični
Joj jest zajeban, vidi mu se po tetovaži. A ova doktorica mora da je naučila sve tajne zanata. Ona mu dođe ko modni dodatak. :)
Ma ovo mora da su neke vehabije bile. Nema logike osim da su ovo vehabije sve napravile da ispadne vako. Mislim, stvarno.
Vidi Sladje :D
...ko li je "magistrica" :)
Krenula Severininim stopama, taslaci se na brodicu :)
Sladja je u medjuvremenu doktorirala ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)