Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog jbne busilice markiran do kraja zivota kao lopov ...cccc
(Y)
Da mu je to bilo bitno vjerovatno ne bi ni krao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jel ovo on među guzove ugura busilicu? haj makar je neki radišan lopov. skoro su tu lopovi ukrali i hoblericu. mozda su zajedno i pokrecu gradjevinsku firmu
Zbog nedostatka poticaja od strane drzave za male biznise, ljudi moraju ovako krasti pomalo dok ne sakupe alat. Vratit' ce oni to cim se firma malo probije
Mogli bi mu ga uskoro "bušiti" u zatvoru :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovoj profi lopov krade na pojas a ne bijednik sto neki pisu..
Boze baci ciglu i busi precizan...kakva bruka:))!!
Sad će čovjek dobit etiketu "gay", samo zato što mašinku vješto ugura sebi među guzove......
Sarajevo Gaming.ba 193.104.68.8:27028
1.6 isfuro jaro
pa onda budi suzdrzan i ne podrzavaj kradju, ne kradu hljeb da ne umru od gladi nego busilicu da je prodaju, ovakvi ne rade.
veliki brat sve vidi,veliki brat sve zna :-P
Pitali Cigu, "Kako je bilo za vrijeme Tita, je li bilo robe i izbora? "Kako nije bilo, bilo mesa, deterdženta, farmerki..." "A kako je danas?" upitaše ga ponovo, "A danas, kamera levo, kamera desno..." Sorry Sejdiću, takav vic :))
taj isti gazda je pokrao radnike, prevario drzavu porezima uz pomoc inspekcija koje su korumpirane a jadan covjek iz ko zna kakvog razloga ukrao bit ce lopov!!
E danas stavljaju kamere svuda ne moze covjek vise ni busilicu ukrast rahat ....ccccc e da hoce ih poceti stavljati po kancelarijama i sluzbenim autima pa neka vide i ovi veliki lopovi kako je :)
BUSI AHAHHHAAA BUSI AHAHHHHA
POLITICARI NE KRADU BUSILICE,NEGO PARE...HAPSITE I TRAZITE NJIH
Njemu se izgleda bas zurilo da izbusi rupu
Covjek nasao sebi zanat jer ga nema na birou takva drzava jbg...
Nazumaj ga !
hebo vas vase osiguranje... cuj to, neko okrao buslicu ko da se radi o kutiji sibica...