Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprocesuiranje kriminala se radi planski da se destabilizuje drzava i to stanje i kriza ce biti uvod u anarhiju koja ce dovesti do poptune drustvene kataklizme u BiH. Sama ta situacija ce pomoci nekom da uleti i pocne da prosipa svoju vlast i demokratiju i uredjenje u drzavi. Narode, bez obzira na vjeru i naciju cuvajte se i pripremite za ovu anarhiju koja dolazi. Sve je dobro dok pljackaju kuce kad nikog nema. A kad pocnu otimati auta, nasilno upadati u kuce, e to ce biti pakao. A to i slijedi. Jer svi smo svjesni rada nadleznih institucija.
svaka cast policajcu !! ali ja bih ga pustio da sam na njegovom mjestu.sve je nastimano i nema drugog nacina da im uzmes pare :-)
SVAKA ČAST ZA OVOG POLICAJCA, RIJETKOST. KOD NAS--- ČINI MI SE DA SE KOD NAS POLICAJCI NAPRAVE DA NE VIDE..........................HAHAHA MOŽDA MI SE ČINI MOŽDA .....
Rijedak primjer, svaka čast, nadređeni revnosnoga policajca trebaju nagraditi..... Mnogi bi okrenuli glavu... nije im ni zamjeriti... niko ne cjeni vanredan napor i izlaganje opasnosti...
čestitam policajcu na hrabrosti...da vidim sta i kako će "bolesnici" sada komentarisati
:))) Đaba si se Siniša maskir'o! :))))
Tacno mu mogu zamisliti lik, facu, hod, poštapalice koje koristi, kakav mu je profil na fejsu. Znači takvi likovi su skoro pa 'serijska proizvodnja' ovog našeg društvenog sistema. Jadna li nam majka.
E moj Siniša , 20 godina a već poznat policiji ... Svijetla te budućnost čeka. Blago piz.. koja te izbaci ......
poznat policiji??? ne mogu da vjerujem