Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akademice jbm li ti onu mrtvu materesinu droljetinu sto te okotila
@Akademik - Trebao bi se tebi neko iskenjati usta ta pogana da vise nikada ne progovoris , nego da mimikom pricas. Bolesnice bolesni. Ko ti dade internet primitivce jedan.
OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB
NA KORICANSKIM STIJENAMA SU LIKVIDIRANI TERORISTI HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA, ISKENJAM IM SE NA MEZARJA
nikad vise jagnjad za klanje
stanovnik zemlje, europe, balkana, bosne i hercegovine pa prijedora!! ni krivi ni duzni, od mesa i krvi pa ih ubili samo onako bez ikakvog razloga, samo sto su se zvali Hasan, Mustafa ili Ermin! SRAMOTA!!!
gdje je sada minhen da nam kaze ko je lojav i pogan ? Ja se jezim kad citam ova svjedocenja
pravda nepostoji niti dan danas u prijedoru sve dok ne bude smjenjen marko pavic sa funkcije
Tako ste vi sumnjaci stvarali bolji dio BiH.......udarila sila na komsije !!!!!! Bice vam vraceno kad tad......a dok vam je onaj satorski pjevac na vlasti sanse da se to uskoro desi su puno....puno vece !!!!! Oko za oko .....zub za zub !!!!!!
Vratit cemo mi to vama pa makar cekali 1000 godina za osvetu.
me ne, nisu to srbi, oni su nebeski narod