Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota......
Kad ste čuli da je neko sa \"funkcije\" odgovarao za nešto slično?! Nikad!!! Nedavno se desio slučaj da je isto \"funkcioner\", tačnije doktor udario ženu autom, žena povrijeđena, odvezu je u bolnicu, da bi joj izdali nalaz sa potpisom dotičnog. Čovjek je u trenutku udesa bio na poslu navodno, al je bio u pogrešno vrijeme sa pogrešnom osobom, stoga da ne bi procurila informacija o njegovom \"izletu\", vidite na šta su spremni. Užassssss
Previse sluzbeno vozilo, iz ministarstva kazu da nisu kupili vozilo zadnje 3 godine, a \"Audi A6\" se zna koliko je staro vozilo \"par mjeseci\". PREVISE SLUZBENO da bi bilo istinito. MUPTK sve porice idalje govore da je auto sluzbeno ijako je staro par mjeseci. Ma lik se vracao negjde s rostilja dobra.
kopo coek nos pa se zanio...
Meha 08.07.2010. u 22:21 U Federaciji se bar sve objavljuje (novinari imaju m-uda, a u srpskoj je to strogo zabranjeno. Nazdarovlje . Nije to istina da se u federaciji sve objavljuje, zašto nisu novinari Tuzlanskog lista objavili kada je sin Načelnika opštine Kalesija šamarao i matletirao djevojku u gradu a policija to mirno gledala. I da ta ista djevojka ide pod pratnjom oca ili matere u školu i to prolazi pored policijske stanice u Kalesiji a gospoda policajci su neutralni jer rade u službi SDA a ne u službi građana opštine Kaalesije. A isti taj tip je izudarao i onu djecu iz hiphop grupe iz Kalesije i to je gospodi korumpiranoj policiji u Kalesiji ostalo nezapaženo. Pa sad bujrum na sledećim izborima dajmo glas SDA i Omerovićima a oni će nas šamarati i matletirati kako njima odgovara. Nek je brat musliman pa nek šamara redom. on radi u opštini,žena mu isto,retardirani sin radi u hitnoj službi pomaže raji u nevolji da nije smiješno bilo bi žalosno..
SDA nije nacijonalna stranka nego NACISTICKA stranka.
Ma haj, popravit cemo mi to...a ako se ne mogne popraviti, pa kupit cemo i ljepsi i bolji. MAMU vam JEB.M...alkoholicarsku.
STA JE BA NISAM JA NISTA KRIV. NEKO MI UBACIO JOINT U PICE
kriminalna bagra! audi a6! ko su oni! stoka koruptna-kriminalna!
@zajko - pravimo se svi da ne vidimo tvoj komentar :-)
Zbog,nanoshenja velikih ozleda mladom drvetu,potrebno ga je suspendovati sposla po kratkom postupku,oduzet mu svu imovinu,i odrediti mu dozivotnu robiju,samo zato shto je policajac i jako mu je poznata svaka dionica puta,a on nije vozilo prilagodio uslovima ti nashih puteva!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
De ba cojk malo popio i vi odama drvlje i kamenje....pa imaju i komesari dusu..... Jos ga i za poslove okrivljujete.....pa cojk znalazljiv....sto ste ljubomorni
U Federaciji se bar sve objavljuje (novinari imaju m-uda, a u srpskoj je to strogo zabranjeno. Nazdarovlje .
hehehehehehehehehehe mame vam se loyaave poturchene pogane nayeebem. sa vama u istoj drzavi... NIKAD.
VALJDA ĆE ČITAOCI DOBITI IZVIJEŠĆE KO TREBA ŠTA I KOLIKO DA PLATI. NADAM SE DA ĆE I OSIGURANJE ODBITI PLAĆANJE ŠTETE NA VOZILU ILI SU I ONI DUŽNICI.