Put Banja Luka - Prijedor
0
Kombi sletio u kanal, poginula Prijedorčanka
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zanima je li iko od njih bio vezan?
Ljudi ba ne voze svojom stranom. Mislim sto bi neko sletio sa puta Banjaluka-Prijedor koji kao da je aerodromska pista. Ali sto puta mi se desilo da se konj zaleti u mene i ja moram bjezati u desno ponekad silazeci s puta da bi izbjegao direktan sudar. E sad posebna je prica sto se takav konj nikad, ali nikad nece zaustaviti.
sta ce vama autoput, trebali ste praviti autoput u hrvatskoj. austrija je glupa sto je pravila autoputeve posle drugog svjetskog rata, slusajte vi tita :D
?????? kakvi ba komentari sram vas bilo !
e ja sam prvi