Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino mi zao vlasnika cija su auta takodjer izgorili...
Ovaj hrvatski terorizam je prijetnja stabilnosti Evrope.
Nije valjda da si spao da ovo nazivas terorizmom..gdje su autobombe, raznesene dzamije, vozovi, avioni.. itd.. obicna marisana ba.. ovaj ispo donji i osvetio mu se
Paljenje auta, crtanje svastika, lupanje tabli na zgradama, ratovanje u Ukrajini, podrška separatistima iz RS... šta se dešava, da li smo svi u opasnosti, šta kaže EU?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Mi se odavno kačimo, traje to neke tri godine. I jučer smo se posvađali a potom me je Puce udario svojim autom. Bukvalno sam preletio preko vozila. Tada sam ja ušao u njegov automobil i udario ga glavom. On je otišao na policiju" NEK' OBOJICA ovo PROČITAJU...i vide da im je POTREBNA pomoć.
Bosanskohercegovačka siva eminencija. Ovo su naši nejveći sinovi...
Emil je pravi sportista i OK momak i ne kofrči se po gradu, ali ima ovih debila ufuranih koji glume mangupe, a ne smiju na šake pa ovako pale okolo.
Zanela mi mog hahah
Joj poznatog boksera i kurca a karavana kupio da papriku voza vikendom od metkovica za capljinu
napredni mačići, auta se pale
dvojica pedera potukla se oko celicnog dilda
Na kraju ce uhapsit lika sto je prijavio... pod sumnjom...
Kakvi crni bokseri i sportisti ,sve je to bagra nepismena ,duboko ogrezla u kriminalu. sve su to bahati i egoisticni majmuni koji se po citav dan gledaju u ogledalo . svi ti k1 borci , bokseri i ostali nazovi fajteri sve su to furde obicne.
Kakvi crni bokseri i sportisti ,sve je to bagra nepismena ,duboko ogrezla u kriminalu. sve su to bahati i egoisticni majmuni koji se po citav dan gledaju u ogledalo . svi ti k1 borci , bokseri i ostali nazovi fajteri sve su to furde obicne.
Kolegijalnost, prije svega.
Žanelom Puceom hahahaha fkt me na smijeh natjera
evo ispraviše se :D
kurcos kitonislav
koja pitschkuretina