Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nisu muslimani ,ovo su cigani presli na islam da ne umru od gladi u Africi ,jer pravih muslimana nasljednika Muhamedovog ućenja nema joś oko 10 posto Isti slućaj u Bosni ,to su doveli Turci u cigane u praznu Bosnu i naselili i sad Bakir każe ja musliman ,jasi ali Turski cigan bio
Ko ce platit lijecenje i hospitalizaciju?
Bosnjo opljacko brOtu Marokanca😂
Kakvi migranti iz Maroka,Alžira,Tunisa,Pakistana,Indije,Turske??!U tim zemljama nije rat,to su sve osobe koje normalno nemaju ni 1% šanse da dobiju azil čak ni kod nas a kamoli na zapadu!!Moj savjet svakome,uzdajte se u sebe samo,budite spremni i ako krene na tebe reaguj,brani sebe,ne očekuj od policije da te zaštiti jer oni ne mogu ni sebe da čuvaju!!
Sta radi Marokanac u Bosni??Jel to kod njih rat tamo ili sta??Vracaj to nazad ....
Kao da je to šta novo,juče on a sutra bi i ti mogao doći na red,u ovoj državi je sve moguće!
Ovo je jos jedan udar na SDA Bosnjake.
ZARA NAPOLJE IZ SCC-a!!!