Sarajevo-x.com otkriva
0
Ko su žene ubice u BiH?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni ja, ali probaj skociti sa sestog sprata pa provjeri ;) Ako prezivis javi ..
Jel\' ovaj zadnji prezivio?
Pa se ti ženi!?
GDJE SI BA TITO
... JA SAM KA MALA PALA S LIPE ...
Cudo bi bilo da negativno ne komentirate i kritikujete. Ne znam zasto posjecujete portal koji vam se ne svidja i koji stalno kritikujete, pa nije jedan jedini. Deen, iako ga pretjerano ne gotivim, je u jednom u pravu, maknite se malo iz svojih fotelja i prestanite kriticki gledati na sve. Moj komentar se ne odnosi samo na ovaj tekst, nego i inace. Pozz
Welcome to Bosnia, land of stupid and impulsive killers!
biljo oblizo bi ti ja cmar, da vidis kako mi to radimo. tja... iskustvo se ne kupuje.
joj sto mrzim ove poturcene mutante. sad cu ja lijepo donijeti koji kilometar zice i par nozeva.
Jeste li primjetili da su zene ubice u vecini nabrojanih slucajeva 20-30 godina maldje od svojih zrtava? A vi muskarci i dalje ganjajte mlade zene, pa ce vas ista sudbina docekat!
fulali su i s onim ubistvom u zavidovicima, ne radi se o zeni uopste
Tako je pipo, pozivio ti nama orlova vijeka... \"Nakon što ga je usmrtila, konobarica je beživotno tijelo Viništaka odvukla do šanka gdje ga je i ostavila, a iz njegovog novčanika uzela je nekoliko stotina maraka odnosno novac od dnevnog pazara restorana.\" Eh kolko covjek mora bit glup pa zbog par maraka ( koje vjerovatno nece ni stici potrosit ) lezi u zatvoru godinama... \"Život na ovom svijetu nije ništa drugo do zabava i igra, a samo onaj svijet je - život, kad bi samo oni znali! \"
hem plagijat, hem povratit od vase \'\'profesionalnosti\'\' bljaaak
NAJVECI ZENSKI UBICA SViH VREMENA u BiH-i i U CIJELOM SVIJETU JE krvolocna srbska baba roga koja je stigla juce na ponovno klanje i masivni genocid Bosnjaka,ma jedva ona ceka OPET klat Bosnjaka Muslimana! BiH4EVER!
Kao naprimjer ovo: Međutim, ubistvo, koje je izazvalo šok kod javnosti je ubistvo Sanje Stanišić (29) iz Sarajeva koje se dogodilo 19. augusta ove godine. Jes da nema veze sa ženama ubicama :)