Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ga mogli uhvatit jer je bio udaljen 200m. 200 METARA.
pa isto ko i do nizame. 200 metara bila odaljena kuca u kojoj je bila od policijske stanice. i policajci dosli za 15-20 min nakon poziva tetke. citajte izjave tetke od juce, pa citajte policijski izvjestaj i koliko su stvari prikrili. nismo svjesni ko nam sjedi u tim ustanovama.
Inicijali su 🈷️🈶️
Son Goku
uhvatice pogresnog,ko kad su svi isti
sta ce on u drzavnom zatvoru? zar ne bi trebao biti u imigracionom centru?
Bruce Lee je živ🤣🤣🤣
Isti Jackie Chan 🙌🏻😂
Šta to neki Bruce Lee jev rođak?
Džeki Čen...
Kineski zid
Meni izgleda kao bilo koji Kinez koji ima kosu...
Brus Li je nula za njega!
Ušao sam samo zbog komentara ...🤣🤣🤣🤣
Zar se sa 200-300 metara može uočiti lik čovjeka i to Kineza. Biće da je neki drugi Kinez džogirao po selu, pa malo ubrzao uzbrdo.
Placeno pusteno covjek top kriminala kineska trijada sad ste vidjeli i vise necete nikad!
Da nema slike, po inicijalima bi se reklo da je Quentin Tarantino
Nisu gledali kineske eastern (kung fu) filmove. U filmu Invincible armour John Liu preskače zid od 20m tako da je za ovog shaolin Kineza taj zid od 10m smijurija😃