Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja idem u ovu skolu i nije bas tako kako price kruze,poznajem momka i zelim mu sto brzi oporavak...
DRŽI SE RELJA
Cuj operiran haha...valjda operisan. U Sarajevu se nikad nije govorilo opcina i uopce, nego opstina i uopste, valjda Sarajevski pasaluk se malo pohrvatio zbog cinjenice postojanja treceg entiteta.
IZDRZI BRATE \"JE BAT\" cemo im M a T E R..
iZdrzi brate mnogi nas pamtee !!
Žalosno, želim brz oporavak našem Relji... Da bar nije došlo do toga :( Ali svi imamo neke razloge zašto su ti momci takvi... Umjesto da ih osuđujemo, hajmo im nekako pomoći...
udri policijo šta čekaš treba balavurdiji kosti prebrat lijepa titina milicija kad vidiš drota pišneš u gaće
Dogadaj je poceo na velikom odmoru kada je par ucenika tacnije H.K , J.H , B.H , K.M , B.S , Dž.H stajalo i čekalo nekog iz skole cim vidi te te momke znate da je neki belaj . Izasao je A.H i kreno prema njima jer se trebao udrati sa J.H , i tu je doslo do nekih manji problema , gdje se umjesao DŽ.H . Njega je A.H prvi udario drvenom palicom u glavu a zatim je Dž.H njega ubo nozem sasvim opravdano .
Povrijeđeni: Amir Hrelja Napadač: Džan Hukelić
Dosao sam pred skolu kada je njega hitna odvodila,bila je svadja u koju je vise momaka bilo upleteno,nemogu ti objasnjavati iz kojih razloga jer i ti razlozi su naporni za objasnjavati i nemozes ih skontati ako nisi u tom drustvu,mislim da on nije kriv i da je to cista glupost sto je zboden...fkt mi je zao...
hajde nam onda reci sta je bilo, jel on kriv?
sreća u nesreći da imamo dobre hirurge na torakalnoj
puno ime i prezime ????????????