Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
600 maraka, pa ti budi opet frajer. Roditeljima po džepu i mirna Bosna.
eto pa se opet hurite
Telebak pazi da ti sapun ne ispadne pa gledaj koga ces i za koga ces napadat ljude koji rade svoj posao!
A gdje vam je Vedran?
Sada i novinari trebaju pokrenuti parnicu pa na osnovu presude i priznanja tražiti novčanu odštetu za pretrpljeni strah, nanijete povrede i duševnu (haha) bol.
Do kada će huligani fudbalskih klubova harati ulicama gradova. Zašto se ne kažnjavaju fudbalski klubovi koji su ove navijaće i stvorili i koji ih fanansiraju kupuju im karte, sendviće , organizuju prevoze. Prvo treba kažnjavati klubove i to velikim kaznama a onda i same navijaće.
Seljacko-papanska politika se uvukla u svaku poru ovog napacenog drustva zvanog BiH.Tako i sa ovim nasilnickim ponasanjem ovih mladih papaka iz Lukavice.Da su bogdom jedini.
Pa ovo je vise nego smijesno, kazna za ugrozavanje necijeg zivota je mizerna. Ova kazna niti je primjerna, niti ce je ovi platiti
PAPCI, ŠTA JE BILO? PO TREĆI PUT BRIŠETE KOMENTAR. EVO VAM OPET PRETHODNO: ŠTA JE, PAPCI, OPET MI BRIŠETE KOMENTAR!!! EVO VAM OPET ISTO: ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!
600 marki, koja smijesna kazna, pa uradit ce opet, e sudija i ..
djeca oce da izadu u novine, pa se kofrce
Nista novo od Ce. ta iz Lukavice, bili i ostali najveci primitivci...
ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!!
Kad će da nađu one što su sportskom novinaru istovremeno prijetili (\"gotov si\") i hvalili ga (\"Turčine\")?
jesu brzi ovi sudski procesi, ljudi i zaboravili da su ista uradili, a ovi ih iznenadili jednog dana s kaznama
Mislim, ma sta se drugo i ocekivalo od njih. Takav im je mentalitet, samo nasilje