Istraga tragedije u Prijedoru
0
Kašikaru je bacio mladić, pa ubio sebe i djevojku
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare prethodne i uzasavam se.Tako komentarisati o mrtvim ljudima,davno je receno \"o mrtvima sve najbolje\" ma kakvi god oni bili.Zalosno je da mladi(ne svi,niposto)gledaju svijet na internetu,ne osvrcu se oko sebe.A Viktor Igo (Victor Hugo) je rekao : \"gledajuci pravo umiremo,ako se okrenem samo tik iza sebe shvaticemo da je ipak ovo bitka,bitka koja se zove zivot\".Sramite se,..ANONIMNI KOLUMNISTA bh casopisa
@@Kvrcc BTW, opet si dokazao da ne znaš čitati. Nije Kvrcc nego Kvrrc.
@@Kvrrc Wow, nisam znao da se toliko intelekta i može strpati u samo jednu kratku rečenicu! Ovo je bila ironija, pošto znam da je ne znaš sam detektirati. :)
@istina, ups Vi niste u stanju pročitati barem uvod u tekst?! Pa čovjek je imao 29 godina, kakav tinejdžer, kakav maloljetnik...
boze dragi, sprditi 30 godina zivota i ne biti pametniji od -uzeti kasikaru i ubiti srednjoskolku... nije mi ga zao,ni sekunde.djubre musko sebicno. zao mi je cure-nista od zivota nije imala. nadam se da ga ceka bozija kazna.
zalosno mladi zivoti ali to nije bilo rjesenje..... RIP......
Ma nedao bog nikome ipak to su dva mlada zivota nije vazno ko su i sta su stavimo se u polozaj sad njihovih najmilijih nek im je lahka zemlja.
Neka roditelji prokontaju sta su radili za vrijeme ratu u Prijedoru,mozda im se vratila bozija kazna
lud narod!
KAKVO SAMOUBISTVO. OVO JE OČIT PRIMJER MUŠKE DRSKOSTI KOD TINEJDŽERA. \"ILI MOJA ILI NIČIJA\". SRAM GA BILO. ZATO DJEVOJKE GLEDAJTE \"PAMETNE\" MOMKE A NE MANGUPE .
sram te bilo!
dva kaura manje....
Tuzno sta se danas desava. Bilo kako bilo, dobro je jer nisu slinamu, odma bi bilo da je bombaski samoubica...