Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voze Haso i Mujo hladnjaču. Dođu do nadvožnjaka ispod koga ne mogu da prođu jer je prikolica viša za nekih 5 cm. Kaže Haso Muji: - Bolan, šta ćemo? Ne postoji drugi put. - Ništa, moraćemo da štemujemo most za tih pet cm. - Al’ si ti lud, pa je l’ znaš koliko nam vremena treba za to. - Pa je l’ imaš ti neku drugu ideju? - Imam. Hajde da ispušemo gume. - Joj tebe jarane, nama fali gore a ne dole.
Cuo sam i ja tu pricu samo sto su glavni likovi te price bili IVICA I PERICA.
Sta je ba?! Frcaju lajkovi kad je HASAN I MUSTAFA?! hehehehehehehe IVICA I PERICA.
...zamalo praljak za volanom...
Naravno bez obzira što je zabilježeno i ko je napravio ovaj rusvaj niko neće biti sankcionisan. Samo par sekundi prije sam prošla ispod tog mosta. Ne mogu da vjerujem šta mi se moglo desiti... Još sam u šoku!
vozi ba nema murije je.bo visinu
Ma majmun utovario bager,koji je garant viši od 4.oom...u normalnim zemljama psihijatru,pa u ćuzu,pa....
Lahko je napucavat minuse...vozim tegljača sa prikolicom godinama...zakon kaže 4.00m...kad nisi siguran,mjeriš,ili obilaziš,kad je specijalni transport u pitanju...ali ovi novi,oni znaju sve,ama baš sve,brzina je njih vrlina....
zakon kaže da iznad puta mora biti 4.5m slobodno ...
baš sam neki dan konto kako je taj most niži od onog privremenog za pješake :D
Sve,samo ne normalno..
A levata, braco mila.
a svasta ..
Hahaha..sta sve necemo procirati..