Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci imaju pravo da ga zovu Vakuf, ko im moze zabranit?!
Za obavjestene nesreca se desila u USKOPLJU, a za ZAOSTALE TO JE JOS UVJEK G.VAKUF.
autor parole mislio je na rijeku Bosnu , jer je tisućljetna državnost Rvacke države u Gornjem vakufu. I ja volim Bosnu i Vrbas!
Jadno dijete, nadam se da ce biti dobro, informacije su fakat sture i nejasne. @Uskoplje: niste to postigli \'93 i \'94, pa necete ni sada. Nema potrebe da dajes takve komentare na vijesti o stradavanju djeteta. Ma, ne znam zasto sam i ocekivala od \"vas\" nesto drugo.
Jel sta bilo kamionu??? @uskoplje, jarane to je parola KK Bosna samo se cudim sto nije u bordo boji.
GLUPANE, KADA TO TEMA BUDE ONDA PIŠI O TOME. KAMION JE UDARIO DIJETE. HALLO? JAKO MI JE ŽAO. ŽELIM MU BRZ OPORAVAK U NADI DA ĆE SVE BITI OK!
vidi mudzahedina i parola: ne znaju ni kako im se zove drzava ni grad. drzava se ne zove bosna, tako ce se zvati vasih 24% u buducnosti.