Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su oni postavili znak, on ce nas spasiti od padanja kamenja! sigurno cim ga vidimo, vozicemo nekom zamisljenom cestom, i otici u zamisljeno,
Postavite zaštitne mreže na mjestima gdje se kamenje odranja!
Ocito je da zivko isijava preveliku mrznju prema muslimanima-za nekoga ko nije cet.nik.Uzgred pokret Mladih muslimana nije nikakva teroristicka organizacija,nista lose nisu ucinili tokom svog postojanja,a svoje tvrdnje Zivko ne moze dokazati.Tacno je da su neki od njih kasnije postali mafijasi(2%),ali 98% clanova MM-a su bili dobri ljudi i nikom zla nisu nanijeli.I procitaj prethodne postove i uvidjeces da Zivko vrijedja muslimane povezujuci sve islamsko sa terorizmom,MM nema nikakve,ali bas nikakve veze sa terorizmom.Cast branilaca grada moram braniti i ja ih postujem i cijenim ono sto su uradili za nas za razliku od @@Zivko Josilo koji ih je ocito u svom komentaru izjednacio sa cetni.cima i ponizio ih.
Da pratis forum, znao bi da Zivko nije tchetnick. I koliko se sjecam, ovaj dio grada je uvijek bio najvise naseljen Bosnjacima. Respect braniocima, no naziv ulice se mislim ne odnosi na njih vec na organizaciju MM, ali mozda ja grijesim.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Ne vrijedjaj branioce grada seljak jedan,nabij svoju mamu,a branioce ostavi na miru,jel ti jasno.
a gdje ti zivis mamu ti
Ovdje nekog treba tužiti i tražiti mate.rijalnu štetu kao i štetu zbog duševne boli.
Ovo je Dodik prackom gadjao Lagumdziju pa fulio, klipan jedan.
Molimo za zdravlje unesrecenih. Iako nema veze sa clankom, naziv ulice se mora podhitno promijeniti, ovo je glavni grad BiH!!!!!!!!!!!!!!!
Kreatori Zakona o bezbjednosti saobraćaja vješto zaobilaze odgovornost preduzeća za izgradnju i održavanje puteva. Nije dovoljno postaviti saobraćajni znak i \"pokriti odgovornost\"! Frekventni putevi, magistralne ceste moraju biti odgovarajuće i opremnljeni!
... a koliki je gospodin kamen ... i koliko je težak .... ? ... jel pobjegao sa mjesta zločina ?
Doticni kamen je vec odranije poznat policiji
Znak opasnosti-mogući odron na putu, upozorava na potrebu povećane pažnje, da već nema \"otisnutog\" kamenja na kolovozu, što može biti vrlo opasno, posebno noću i kada je magla. Jeste rijetkost da kamen padne direktno na vozilo ali se dešava. Najoštrije kritike nadležnom preduzeću za održavanje puteva. Obzirom na frekvenciju saobraćaj,a tu je morala biti mreža!
U Titinoj drzavi su postavljane mreze da bi zastitile od odrona, zato suti i trpi i tuzi kamen sto nije ostao u svom lezistu
Zato uredno plaćamo za održavanje puteva i komunalije, jel tako ?
KAMEN je skriven zbog previše negativnih komentara !