Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo ste dozvolili da se anonimno komentariše??? Pa ja da sam član porodice ovoj ženi za svaku psovku ili neugodan komentar koji se ovdje pojavi, bih po zub vadio (bez anestezije) odgovornom za ovaj članak, makar Kakanj i Sarajevo nisu daleko!!! Dokle više skupljat \"posjete\" i klikove na tuđim nesrećama!
Jako tuzno...:( Cuvala majku, cuvala djecu i na kraju tako...
Motivi su nepoznati ???? Pa vidite sta pisete, nema nikog, ne radigodinama, jadna zhena --- zar joj jos motiva... pu kakva smo drzava ... Nek joj je laka zemlja...
Veoma ružno od kliksa. Tamo gdje bi rodbina mogla napraviti problem na komentare tu je kometarisanje zabranje. Ovdje pošto je žena živjela sama može se komentarisati. Čak i komentare od ,,Vatre\'\' ste zatvorili.
Ne dao Bog nikom,jadna žena baš mi je žao,nek joj je smiraj duši...
cuj motivi nepoznati pa sve sto ste nabrojali mogu biti motivi
izgradilo se za vrijeme vladavine SDA
Kad go izgubi život u Sarajevu nema komentara, a kad je izgubi u Kaknju onda može. Halo Arijevci sa klix-a. Ili svi ili nijedan. MOže se komentarisati ovo, a ne može tramvaj sa američkom zastavom, otvaranje Vatre ili nekog salona. Stidi se, duše prodane i priglupe.
Tuga :(
covjek vas je lijepo upozorio a vi i dalje demonstrirate krajnu necivilizovanost i zluradost