Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa otidjite u ADS SUPER MARKETE isto vam je ali ko ce pare uzimat ili na KAKANJ -PETROL naspite goriva i staćete do Biljeseva,,,,, a dobio je svoj MOST ,,,,,,,,, trebate načelniče jos EDINU BEGOVCU napravi most direktno od dr.MEŠIĆA da su bliže,,,,,
Ja sam na toj manifestaciji prodavo travu - marijuhanu i to pod standom i seljaci su napuseni hodali ulicom.
Kakva ba privredno-kulturna manifestacija, sto kaze cd obici seljakluk. Samo da vidite grad nakon sto ovi odu. Ko da je atomska bomba pala smeca na tone. Sve smrdi. Niko iz grada ovo ne podrzava i nikog iz grada i neces vidjet na cesti dok ovo traje. Tu dolaze samo seljacine al one ortodoksne, oni krkani, eto ne znam vise kako bi se izrazio. Ovo je dosadasnji nacelnik pustao jer grne ogromne kolicine para. Hiljade i hiljade. Ako zelite da vidite kako to sve izgleda kucajete na YouTube \"Kakanjski dani trgovine i kulture\" i sve ce vam biti jasno. A i to je snimano 2009 godine.
Pa nek inspekcija malo obidje DP i druge trgovine pa ce te vidjeti isto....roba sa isteklim rokom...
nista je to, ja proizvodim proizvode kojima je isteko rok trajanja
prije svega, to nije privredno-kulturna manifestacija, to je pijacarsko-seljacka manifestacija. na sve strane mesa i muha, ceca i stoja, smeca i krkana. nacelnice seljacino!!!!!