Protest.ba
0
Jeste li spremni?
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je bio Tito bili smo mirni. Mi ne znamo da zivimo u takozvanoj demokratiji koja ustvari postoji samo na papiru u svim drzavama svijeta. Tito je barem imao rijsenje za kriminalce, a obicni narod je zivio dobro. Ovo danas je katastrofa.Pa zar moze postojati tolika mrznja?FUJ.
Vedran i Igor,pa to su Srbi !
samo znati da pljujete po polici. ufatite malo sami sebe za usi. bem vas sarajlije
Kada se u polu selu od 5000 stanovnika pojavi razularena gomila od-hajd nek\' bude 300 osoba,od kojih je najmanje 100 huligana spremnih na svaku vrstu belaja i destrukcije,tu je naravno za očekivati najgore stvari pa i ubistvo.Ko je nekada u životu vidio navijačku gomilu od 100 osoba,zna da oni izgledaju kao gomila pijanih a najčešće i ekstazijem podgrijanih vojnika bez komandanta.Činjenica da je Š. Brijeg leglo hrvatskih ekstremista,a da su navijači Sarajeva za iste simbol baliluka i nečeg što je čak i u nekim normalnim situacijama jedva pa dobro došlo u Š. Brijeg,samo je potpalilo to bure baruta koje prosto vapi da bude potpaljeno.Ništa od ovog nije bilo unaprijed isplanirano,sve se desilo spontano,ali isto tako je jasno da su ovakve stvari u budućnosti neminovnost.To bi se moglo svesti pod onu čuvenu izjavu iz jednog filma \'\'Stranče,mi u ovom gradu ne volimo strance\'\'.A i čitava atmosfera dole je podsjećala i podsjeća na divlji- al onaj iskonski divlji zapad.
Neki dan frajer na pijaci kod Mercatora rasprodaje CDove za 1 KM... Kaze, legla viza, odoh od ove stoke seljacke i bagre politicke! I u pravu je... ja kao nesto domoljub, citav rat ovdje, pa ko balavac na Igman i Treskavicu, pa se bori i prezivljavaj posljednjih 15 godina da bi lopovi, kriminalci i stoka seljacka harala po gradu, drzavi koja je vijekovima bila lijepa, a sada se pretvorila u Dzehenem i to onaj najnizi stepen, sedmi! Nemojte se zavaravati da se moze nesto promjeniti.. biti ce nam isto uvijek, i nakon slijedecih izbora i nakon tih, i nakon toga jos jedno 10 izbora... Treba otici od ovih ljudi koji me okruzuju, ako ne radi sebe samog, onda radi djeteta svog da ne zivi u bolesnom i nacionalisticki zadojenom okruzenju. Selam
za razocaranog,i ja bih rado na novi zeland,ali kako?koji su uslovi,pomozi mi sa savjetima
zasto ne bojkotovati sve proizvode koje uvoze uvoznici sa Sirokog Brijega s obzirom da oni finansiraju sve tamo gore? Ko ej za?
vidis da su djeca na slikama iz sarajeva, magdi je iz mostara... ne glupiraj se
@ NIKOLA, A U KOJI \"GRAD\" SINE MOJ?? :) PA SIROKI BRIJEG JE SELENDRA KAKVE U BUGARSKOJ NEMA
za pocetak kraja zrtve su \'\'mijesane\'\' , sve dok na red ne dodje ciscenje cistokrvnih... tad ce biti - ili - ili. ne umiru sve ptice pjevajuci.... vecina ih umire spavajuci sirom otvorenih ociju. poslije perverznog \'\'budjenja\'\' svijesti, logican slijed \'\'događanja naroda\'\' je eutanazija etnonacifasisticke svijesti. \'\'PROBUDITE SE\'\' birali ste ih - na vam ga!
Ja dobijam papire za Novi Zeland,i odoh i nikad vise se ne namjeravam ovamo vratiti,a vi se ...... hahahaha
@SEJO, NAJBOLJE RJESENJE JE PODJELA TVOJE KZRAVE MAJKE KOJA TE OKOTILA!!! AKO SI TI SEJO, JA SAM DALEJ LAMA :] NA SLIKE ISPOD STAVITI DODIK, COVIC, TIHIC... A POSLIJE I OSTALU BAGRU. ZA UBICU VEDRANA PULJICA SMRTNA KAZNA GULJENJEM KOZE SA LEDJA, POSOLITI LEDJA, A ZATIM MONSTRUMA UBICU SPRZITI NA SUNCU. BOZIJIM ODREDJENJEM VEDRAN PULJIC JE BIO KATOLIK, I TO PRAVI PRAVCATI VJERNIK, A NE KAO OVA BAGRA IZ SELENDRE SIROKOG BRIJEGA. TO JE NAJVECI APSURD ZA SVE MONSTRUME IZ SIROKOG BRIJEGA.
o proteste.ba, gdje ti je Magdy Dizdarevic na ovim plakatama...vrijedi li njegov zivot sta u tvojim ocima
Zalosno sto su stradala dva covjeka, ali sami su krivi. Ove horde zla su po obicaju pravile zlo pa im se zlo vratilo. Policija je zakazala, nije im trebala uopste dozvoliti ulazak u grad.
Potpuno se slazem sa struja i commi