Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram vas bilo, vi se sprdate sa ovakivim vijestima!!! ccc
Pismen si, nema šta.
Nek\' mu je Vjecni Rahmet..a mojim sugradjanina Brz oporavak!!
oborci nisu nesretno mjesto.nego smo mi nesretni,trebamo vise radit bolje ceste pravit bolja auta vozit i u voznji racunat da nismo jedini na putu.
to je moj brat dragi ....... dalje nista vishe/................................................................................................................................................................................................................................................
eee jest nesretno mjesto oborci boze dragi ........
jeli ovo rostov sa dona ili luzicke srbije? doneli ime pleme bosnjica u vreme migracija a?
Dvadesetogodišnji Elvis O. iz Novog Travnika poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Oborci kod Donjeg Vakufa, a petoro ljudi je povrijeđeno, saznaje Srna u policiji. Teže su povrijeđeni Fikret Opardija (44) i Armin Opardija (21) iz Donjeg Vakufa i Elvedin Memić (17) iz Novog Travnika, a lakše povrede zadobili su Enes Omeragić (41) i Samir Džanić(16).
Zna li iko koji je banjalučki prevoznik nastradao u udesu? Smiljić???
ja mislio ovaj rostov donelo slovensko pleme bosnji sa visle??:)))) al jok ono bese bosnjice nastale uz teferic u jednoj kasabi,daleke 1993
JEL TO ROSTOV NA DONU ILI U LUZICKOJ SRBIJI??? NE ZNAM,NISM CUO DA IMA ROSTOV U OKOLINI MEKE I MEDINE!
Pa da su ih natovarili na puževu kućicu prije bi došli.... TO POJEFTINILO GORIVO PA OBILAZE CIJELI KANTON! hahahha :)