Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priključna vozila su vozila bez vlastitog pogonskog motora, a predviđena su da budu priljučena (vučena) motornom vozilu (vučnom vozilu). Priključna vozila se mogu podijeliti na: prikolice i poluprikolice Motorna vozila na koja su priključena priključna vozila mogu biti: tegljači, opremljeni su sa tzv. sedlom za vuču poluprikolice ostala motorna vozila npr. kamioni, opremljeni su kukom (rudom) ili vilicama za vuču prikolice
Prikolica prikljucnog vozila... to bi značilo da prikolica vuce prikolicu, iako bi se to ne bi tako zvalo u tome slucaju.Mislim da je krajnje vrijeme da ovi novinari vrijeme nauče neke stvari oko saobracaja, ovo je sramota, većina ih pojma nema o ovome. Kad kaže automobil marke Astra... samo bih volio pitati jednog od njih gdje je uprava i fabrika "marke" automobila Astra. Neka nauče šta je model šta marka.
Zar ne budu obicno zabrane, kad se izda upozorenje za neko nevrijeme? Nije mi jasno kako se usudio uopste da vozi a znao je kako je vrijeme najavljeno za danas, sreca nije niko stradao a mogao je.
Sto ga pocisti ko ja limit :)
Trebao je ubaciti koji kamen u prikolicu obzirom da vozi stiropor :D