Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god da je ovo uradio kuca mu isto ovako izgorila....ako ti se pali nesto stvore bolesni pospi se benzinom i zapali se,ne vjerujem da bi te itko ugasio
koja stoka od ljudi
Lomiti kosti...eto rjesenja.
budale i narkomani. gdje ćeš to paliti? treba im za kaznu dati da sve obnove.
OVo je katastrofa samo mi je drago da sam ove godine bio tu i uslikao dosta fotki. Ma Bosna je katastrofa ljudi treba bjezati odavdje uzas
i to komsija zapalio... stoka bolesna
Pronađen je piroman, radi se o Živku Tokiću (1987) iz Jajca. Danas priveden i priznao krivicu
Ja bih se samo smio kladiti koje su nacije. U život.
Ko je kad sta od budala sacuvo, zapali sad i ostale kucice...
ma cetalji ja ko ce drugi...
GADI MI SE GDJE ZIVIM... !!
Ovakve stoke od naroda nema nigdje na svijetu.
SAD IH SAMO TREBA NATJRATI DA IH PONOVO NAPRAVE I TO DZABE. IIIL DA RADE DZABE KAO ISPOMOC PRI OBNOVI A TREOSKOVI ZNA SE NJIMA NA RACUN.
Kao da gledam kada ih uhvate odmah ce ih pustiti, kako to vec kod nas biva. 6 mjeseci je nikakva kazna za ono sto su uradili. Njima sljedi maksimalna kazna! Naravno, do prvog izlaska iz zatvora za vikend (?!?!?!).
ko ce drugi nego zenički majmuni koji psuju od markala pa nadalje bagra najgore vrste kuća mu izgorila ko je zapalio
Naravno kad nema opcina sluha da na ovako i sl. mjesta privuce turiste kao sto je nekad bilo, sad se na tu mogu okupljat \"otpadnici ljudskog roda\" i radit takva zlodjela.
Idijotiiiiii, pa stvarno koi mozak